Trippel-Trumf Torsdag!

Torsdag 20. juni er det Trippel-Trumf. Da får du som Trumf-medlem hele 3 % Trumf-bonus på alt du handler hos KIWI, SPAR, Joker, MENY, Jacob's, CC mat, Nærbutikken og Gigaboks*. Du får også Trippel-Trumf hos Apotek 1** og i butikk hos Mester Grønn og Norli***. Da lønner det seg å handle inn alt du trenger!

 

Vinn 2500 kr i Trumf-bonus

Delta i vår Facebook-konkurranse og bli med i trekningen av 2500 kr i Trumf-bonus. Konkurransen har ingen tilknytning til Facebook og er ikke sponset eller administrert av nettstedet. 

Bli med i trekningen

Ikke Trumf-medlem?

Start sparingen nå da vel! Som Trumf-medlem kan du spare bonus på alt fra dagligvarer og drivstoff til strøm og netthandel. Det er helt gratis å bli Trumf-medlem og du sparer enkelt med bankkortet ditt.

Bli medlem

Trippel-Trumf Torsdager annonseres på trumf.no, på Trumf sin Facebookside og via nyhetsbrev på e-post, SMS og push-varsel i Trumf-appen, gitt at dette er i tråd med dine kommunikasjonsvalg.

*Til informasjon gis det ikke Trumf-bonus på pant, spill, gavekort eller post i butikk for kjøp gjort i dagligvarebutikker tilknyttet Trumf.
**Det gis ikke Trumf-bonus på varer med resept eller farmasøytrekvirering, plastposer, frakt eller tjenester som for eksempel vaksiner hos Apotek 1. Trumf mottar heller ingen informasjon om slike kjøp.
***Hos Norli gis det ikke Trumf-bonus på bøker utgitt i 2024 (ref. bokloven), samt bæreposer, frimerker, gavekort og frakttjenester. Det gis heller ikke bonus i Norlis butikker på Oppdal, Støren og Tynset.