Penger tilbake hver gang du handler - Ka-ching!

Som Trumf-medlem sparer du Trumf-bonus på alt du handler. Vi liker å gjøre det enkelt, så 1 krone i Trumf-bonus er faktisk 1 krone - enklere blir det ikke! Du sparer bonus hos alle partnere tilknyttet Trumf på alt fra dagligvarer, drivstoff og netthandel, til blomster, strøm og apotekvarer. Bonusen du sparer samles på din Trumf-konto og kan brukes når og hvordan du vil. Du kan for eksempel overføre bonusen til bankkonto, bruke den som betaling i butikk eller reise for den.

Gratis og enkelt!

Det er gratis å bli Trumf-medlem og du kan registrere bankkontonummeret ditt slik at du sparer Trumf-bonus automatisk når du handler, enkelt og greit!

Bli Trumf-medlem

Som innlogget Trumf-medlem kan du enkelt se og endre din profil. Du kan blant annet legge til bankkontonummer for automatisk sparing med bankkort, invitere medlemmer du deler husstand med til felles Trumf-medlemskap og endre dine kommunikasjonsvalg fra Trumf og Trumf-partnere. Som Trumf-medlem får du også tilgang til alle dine kjøp gjennom Trumf, samt mulighet til å se og laste ned digitale kvitteringer - bedre for både deg og miljøet!

Ditt Trumf-medlemskap gjør det nødvendig for oss å behandle personopplysninger om deg. Det er derfor viktig for oss at det er enkelt for deg å få oversikt over hvordan vi behandler dine personopplsyninger i Trumf. Dette kan du lese mer om i vår personvernerklæring.

 

Dersom du har spørsmål om Trumf kan du se våre ofte stilte spørsmål eller ta kontakt med Trumf Kundeservice, så hjelper vi deg!