Vilkår for pilottesting av Trumf Pay

For å teste pilotversjonen av Trumf Pay må du bruke din egen bankkonto levert av en av bankene som deltar i piloten. For denne piloten kan du teste Trumf Pay med konto-til-konto betaling gjennom Sparebank1 eller Handelsbanken. 

Ved å laste ned pilotversjonen av Trumf Pay og ta den i bruk, godtar du disse vilkårene. Avtalen opphører når pilotperioden er over. 

1. Dine personopplysninger
Når du deltar i pilottestingen samler Trumf inn betalings- og personopplysninger i større grad enn vi vil gjøre i normal drift. Dette gjør vi for å finne og rette feil, forbedre tjenesten og for å lære. Opplysninger som ikke er nødvendige etter pilotperioden, slettes hos Trumf og eventuelle partnere som har fått dine opplysninger.

Opplysninger vi lagrer og ved behov deler:
- Fødselsnummer
- Kontonummer
- Navn
- E-post
- PAN (BankAxept kortnummer)
- Tokens (Virtuelle kortnummer)
- Bankforbindelse
- Telefontype og operativsystem
- Detaljer om dine transaksjoner

2. Partnere
For feilsøk og forbedring av Trumf Pay må vi dele opplysningene dine med våre partnere, der det er nødvendig. Disse partnerne er Tietoevry, Nets, BankAxept, Aera, Sparebank1, Handelsbanken og DNB.

Partnerne er selv ansvarlig for behandlingen av dine opplysninger. De skal slette opplysninger de ikke er pålagt å lagre etter pilotperioden.

3. Om piloten
Pilotperioden varer ut juni. Skulle det være behov for å utvide pilotperioden vil du informeres om dette. Du kan avslutte din deltagelse ved å slette Trumf Pay-appen. Har du spørsmål om behandlingen av dine personopplysninger eller annet i forbindelse med Trumf Pay piloten vennligst kontakt oss på trumflab@trumf.no