
Varmende kikertgryte med spinat
Ingredienser
• Fazer Willja Havreris (mål etter anvisning på pakken)
• 2 bokser kikerter
• 1 løk
• 4 gulrøtter
• 1 squash
• ½ ts spisskumen
• ½ ts tørket koriander
• 1 kanelstang
• Salt og pepper
• Litt tørket eller fersk chili
• 1 pose spinat
• 9 dl vann
• 2 blokker fond fra grønnsaker
• Sitron til servering
Fremgangsmåte
1. Kok Havreris etter anvisning på pakken.
2. Stek løk i en dyp gryte. Tilsett krydder og gulrøtter. La kikertene renne av seg. Tilsett i gryten sammen med gulrøtter. Rør ut fonden i vannet så det blir en kraft. La det koke.
3. Når gulrøttene er møre, tilsetter du squash. La det trekke i 3-4 minutter.
4. Legg på spinat og la det trekke et par minutter til.
5. Fordel Havreris i bolle. Øs på kikertgryten. Serveres med en båt sitron for litt friskhet.