Penger tilbake på mobilabonnement fra Talkmore

Hos Talkmore får du som Trumf Visa kunde:

  • 5 % Trumf-bonus på mobilabonnement
  • 500 kr i velkomstbonus til nye* kunder 
  • 1000 kroner i rabatt på nye mobiltelefoner i nettbutikken

Garantert full Telenor-dekning til Talkmorepriser – nå med Trumf-bonus!
Hos Talkmore får du dekning i verdensklasse til gunstige priser. Nå kan du som Trumf Visa kunde spare 5 % Trumf-bonus på den månedlige mobilregningen din med abonnement fra Talkmore. Nye* kunder får i tillegg hele 500 kr i velkomstbonus*!

*Vilkår gjelder. For å kvalifisere til velkomstbonus kan du (nummeret ditt) ikke ha vært kunde hos Talkmore siste 3 mnd.

Sikre deg et gunstig abonnement fra Talkmore

Slik får du Trumf-bonus på abonnementet ditt

Det er raskt og enkelt å bytte til Talkmore-abonnement med Trumf-bonus. Alt du trenger å gjøre er å logge inn med Trumf hos Talkmore når du bestiller et mobilabonnement. Er du allerede Talkmorekunde kan du legge til Trumf som fordel på Mine Sider/App hos Talkmore, så sparer du Trumf-bonus på abonnementet du allerede har.

Få Trumf-bonus på mobilregningen

Ikke Trumf-medlem?

Start sparingen nå da vel! Som Trumf-medlem kan du spare bonus på alt fra dagligvarer og drivstoff til strøm og netthandel. Det er helt gratis å bli Trumf-medlem og du sparer enkelt med bankkortet ditt.

Bli medlem

Mobilabonnement med garantert full Telenor-dekning

Med Talkmore er du alltid garantert full Telenor-dekning, og kan surfe på Norges raskeste mobilnett – til Talkmorepriser. Velg det abonnementet som passer best, enten det er til deg eller hele familien.

Du sparer 4% Trumf-bonus på abonnementet hver måned ved å logge inn med Trumf under bestilling.

Bytt til Talkmore

Alltid 1000 kroner i mobilrabatt

Som Talkmore-kunde får du alltid 1000 kroner i rabatt på nye mobiltelefoner i nettbutikken. Du får selvfølgelig også fri frakt, og kan velge å delbetale kjøpet via Klarna dersom du ønsker.

Du får også én måned gratis forsikring på mobilen.

Bytt til Talkmore