Eneste apotek med Trumf-bonus på kjøpet

Hos Apotek 1 får du som Trumf-medlem*:

  • 1 % Trumf-bonus på alle** varer i butikk og nettbutikk
  • 3 % Trumf-bonus hver gang det er Trippel-Trumf
  • Ekstra Trumf-bonus på utvalgte kampanjer

Norges ledende apotekkjede
Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede og har over 400 apotek spredt over hele landet. De har har blitt kåret til best i sin bransje hele ni år på rad av Norsk Kundebarometer og er alltid opptatt av å gi nyttige råd og tips - som kundene har behov for og tillit til. 

*Ved betaling med Trumf Visa hos Apotek 1 vil du få 0,5 % Trumf-bonus fra Trumf Visa. For å få øvrig Trumf-bonus fra Apotek 1 må du benytte Trumf-kort eller Trumf-registrert bankkort
**Det gis ikke Trumf-bonus på varer med resept eller farmasøytrekvirering, plastposer, frakt eller tjenester som for eksempel vaksiner. Trumf mottar heller ingen informasjon om slike kjøp.

Finn ditt nærmeste Apotek 1

Slik sparer du Trumf-bonus i nettbutikken

For å få Trumf-bonus i nettbutikken til Apotek 1 trenger vi at du kobler din Trumf-konto og Apotek 1-konto sammen.

Koble sammen kontoene

Sjekk om du har vunnet!

I forbindelse med lanseringen har Apotek 1 trukket tre heldige vinnere som har handlet hos Apotek 1 i lanseringsperioden og som stikker av gårde med hele 10 000 kr i Trumf-bonus hver. De heldige er: Kari, Hildegunn og Kay Ove. Gratulerer så mye, dere blir kontraktet av Trumf kundeservice.

Førstehjelpsskrin og gnagsårplaster på blå bakgrunn med teksten "20 % Trumf-bonus"

20 % Trumf-bonus på førstehjelpsmappe og utvalgte gnagsårplaster

Vær forberedt når uhellet er ute! Nå får du hele 20 % Trumf-bonus på førstehjelpsmappe og utvalgte gnagsårplaster hos Apotek 1 t.o.m 25. mai – både i butikk og nettbutikk! Husk at du må koble din Trumf-konto til din Apotek 1-konto for å få bonus i nettbutikken.

Les mer og se hele utvalget
Jente som sitter i seng med en dyne rundt seg og snyter nesa

2 av 3 starter for sent med behandling av pollenallergi!

Pollensesongen har for alvor begynt. Er du allergisk og ikke har startet behandlingen enda, burde du starte nå. Apotek 1 hjelper deg med gode råd, og finner riktig behandling for deg. Du får selvfølgelig også Trumf-bonus på kjøpet!

Få tips til hvordan lindre plager ved pollenallergi
Se alle spørsmål og svar