Eneste apotek med Trumf-bonus på kjøpet

Hos Apotek 1 får du som Trumf-medlem*:

  • 1 % Trumf-bonus på alle** varer i butikk og nettbutikk
  • 3 % Trumf-bonus hver gang det er Trippel-Trumf
  • Ekstra Trumf-bonus på utvalgte kampanjer

Norges ledende apotekkjede
Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede og har over 400 apotek spredt over hele landet. De har har blitt kåret til best i sin bransje hele ni år på rad av Norsk Kundebarometer og er alltid opptatt av å gi nyttige råd og tips - som kundene har behov for og tillit til. 

*Ved betaling med Trumf Visa hos Apotek 1 vil du få 0,5 % Trumf-bonus fra Trumf Visa. For å få øvrig Trumf-bonus fra Apotek 1 må du benytte Trumf-kort eller Trumf-registrert bankkort
**Det gis ikke Trumf-bonus på varer med resept eller farmasøytrekvirering, plastposer, frakt eller tjenester som for eksempel vaksiner. Trumf mottar heller ingen informasjon om slike kjøp.

Finn ditt nærmeste Apotek 1

Slik sparer du Trumf-bonus i nettbutikken

For å få Trumf-bonus i nettbutikken til Apotek 1 trenger vi at du kobler din Trumf-konto og Apotek 1-konto sammen.

Koble sammen kontoene

Sjekk om du har vunnet

Apotek 1 har hatt en konkurranse hvor fire Trumf-medlemmer som har handlet hos Apotek 1 i kampanjeperioden stikker av gårde med 5 000 kr hver i Trumf-bonus. Vinnerne er nå trukket og de heldige er: Geir, Lene, Mats og Arne. Gratulerer så mye, dere blir kontraktet av Trumf kundeservice.

Et utvalg kremer fra La Roche Posay og Avéne som står oppstilt på en blå bakgrunn Logo Apotek 1

Spar 20 % Trumf-bonus på ansiktspleie hos Apotek 1

Ta vare på huden din i høst. Nå sparer du hele 20 % Trumf-bonus ved kjøp av utvalgt ansiktspleie fra Avène og La Roche-Posay hos Apotek 1. Tilbudet gjelder t.o.m. 9. november, både på nett og i samtlige av Apotek 1 sine over 400 apotek. Husk at du må koble din Trumf-konto til din Apotek 1-konto for å få bonus i nettbutikken.

Les mer og se hele utvalget
Jente som sitter i seng med en dyne rundt seg og snyter nesa

Dette burde du vite om influensa

Visste du at 5-10 % av befolkningen i Norge blir syke av influensa i løpet av en vintersesong? Apotek 1 gir deg gode råd for hvordan du kan forebygge influensasykdom, og hva du kan gjøre for å lindre plagene om du først har blitt syk.

Se alle råd

Spørsmål og svar