Eneste apotek med Trumf-bonus på kjøpet

Hos Apotek 1 får du som Trumf-medlem*:

  • 1 % Trumf-bonus på alle** varer i butikk og nettbutikk
  • 3 % Trumf-bonus hver gang det er Trippel-Trumf
  • Ekstra Trumf-bonus på utvalgte kampanjer

Norges ledende apotekkjede
Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede og har over 400 apotek spredt over hele landet. De har har blitt kåret til best i sin bransje hele ni år på rad av Norsk Kundebarometer og er alltid opptatt av å gi nyttige råd og tips - som kundene har behov for og tillit til. 

*Ved betaling med Trumf Visa hos Apotek 1 vil du få 0,5 % Trumf-bonus fra Trumf Visa. For å få øvrig Trumf-bonus fra Apotek 1 må du benytte Trumf-kort eller Trumf-registrert bankkort
**Det gis ikke Trumf-bonus på varer med resept eller farmasøytrekvirering, plastposer, frakt eller tjenester som for eksempel vaksiner. Trumf mottar heller ingen informasjon om slike kjøp.

Finn ditt nærmeste Apotek 1

Slik sparer du Trumf-bonus i nettbutikken

For å få Trumf-bonus i nettbutikken til Apotek 1 trenger vi at du kobler din Trumf-konto og Apotek 1-konto sammen.

Koble sammen kontoene

Sjekk om du har vunnet

Apotek 1 har hatt en konkurranse hvor tre Trumf-medlemmer som har handlet hos Apotek 1 i kampanjeperioden stikker av gårde med 5 000 kr hver i Trumf-bonus. Vinnerne er nå trukket og de heldige er: Hans Jakob, Jørn og Stig. Gratulerer så mye, dere blir kontraktet av Trumf kundeservice.

Foto av flere Vichi-produkter som står på blå bakgrunn Logo Apotek 1

Spar 20 % Trumf-bonus på utvalgt hudpleie fra Vichy

Ta vare på huden din i sommer! Nå sparer du hele 20 % Trumf-bonus på kjøp av utvalgt hudpleie fra Vichy hos Apotek 1. Tilbudet gjelder t.o.m. 10 august, både på nett og i samtlige av Apotek 1 sine over 400 apotek. Husk at du må koble din Trumf-konto til din Apotek 1-konto for å få bonus i nettbutikken.

Les mer og se hele utvalget
Foto av en ung jente som ligger på et svaberg og steker i solen

Bruker du solkrem riktig?

Solstråler på hud er godt for helsen, men bare hvis du følger solvettreglene og beskytter deg ordentlig slik at du ikke blir solbrent. Med riktig solbeskyttelse kan du få en sunn og jevn brunfarge som varer – uten å skade huden.

Se alle soltips

Spørsmål og svar