Eneste apotek med Trumf-bonus på kjøpet

Hos Apotek 1 får du som Trumf-medlem*:

  • 1 % Trumf-bonus på alle** varer i butikk og nettbutikk
  • 3 % Trumf-bonus hver gang det er Trippel-Trumf
  • Ekstra Trumf-bonus på utvalgte kampanjer

Norges ledende apotekkjede
Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede og har over 400 apotek spredt over hele landet. De har har blitt kåret til best i sin bransje hele ni år på rad av Norsk Kundebarometer og er alltid opptatt av å gi nyttige råd og tips - som kundene har behov for og tillit til. 

*Ved betaling med Trumf Visa hos Apotek 1 vil du få 0,5 % Trumf-bonus fra Trumf Visa. For å få øvrig Trumf-bonus fra Apotek 1 må du benytte Trumf-kort eller Trumf-registrert bankkort
**Det gis ikke Trumf-bonus på varer med resept eller farmasøytrekvirering, plastposer, frakt eller tjenester som for eksempel vaksiner. Trumf mottar heller ingen informasjon om slike kjøp.

Finn ditt nærmeste Apotek 1

Slik sparer du Trumf-bonus i nettbutikken

For å få Trumf-bonus i nettbutikken til Apotek 1 trenger vi at du kobler din Trumf-konto og Apotek 1-konto sammen.

Koble sammen kontoene

Så mye Vitamin D trenger kroppen din

Vitamin D er viktig for å ha sunt og friskt skjelett livet gjennom. Vår aller viktigste kilde til vitamin D er solen, som vi dessverre ser litt for lite av i vår del av verden - spesielt om vinteren. Når dagene blir kortere og solstrålene svakere, er det enda viktigere for oss å få i oss nok vitaminer gjennom kosthold og eventuelt kosttilskudd.

Se hvor mye vitamin D som er anbefalt for deg per dag
Perosn som holder pakke med Paracet og Ibux i hånden

Vet du forskjellen på Paracet og Ibux?

Det finnes mange forskjellige smertestillende som kan kjøpes uten resept i apotek i dag, Paracet(1)*, Pinex2)*, Ibux(3)*, Naproxen(4)* og en rekke andre. Men vet du hva som er forskjellen på dem, og hva som er riktig valg for deg? Undersøkelser viser at svært få har et bevisst forhold til hva man skal velge til ulike plager. Hvis du ikke har kontroll, er det fare for feilbruk, noe som kan føre til at du ikke får den virkningen du håper på.
*Reseptfrie legemidler med (1,2)paracetamol, (3)ibuprofen, (4)naproksen. Les pakningsvedlegget nøye før bruk.

Se oversikt over riktig bruk av smertestillende
Se alle spørsmål og svar