Ekstra Trumf-bonus med Gigaboks Jippi aktivert

Hos Gigaboks får du som Trumf-medlem*:

  • 1 % Trumf-bonus på alle varer i butikken
  • 3 % Trumf-bonus hver gang det er Trippel-Trumf
  • 10 % Trumf-bonus på et fast utvalg varer i store forpakninger med Gigaboks Jippi aktivert
  • 10 % Trumf-bonus på et utvalg nye varer hver måned med Gigaboks Jippi aktivert
  • 1 % Trumf-bonus ekstra med Trumf Visa

Gode Trumf-fordeler hos Gigaboks

Spar Trumf-bonus på alt* du handler hos Gigaboks. Aktiver Gigaboks Jippi og få alltid 10 % Trumf-bonus på et fast utvalg mat- og husholdningsvarer i store forpakninger. I tillegg får du 10 % Trumf-bonus på et utvalg nye varer hver måned på tvers av deres varekategorier. Utvalget varierer fra måned til måned og vil gi deg ekstra Trumf-bonus på produkter Gigaboks tror du vil like innen blant annet asiatisk mat og annen god mat og drikke, velvære, kjøkken, interiør, lek og fritid m.m.

*Til informasjon gis det ikke Trumf-bonus på pant. 

Les mer om Gigaboks

Nå har Gigaboks åpnet på Hamar!

Å handle på Gigaboks betyr store forpakninger, spennende smaker, og en god deal på noe du har lyst på eller et produkt du kjenner igjen fra ferieturen. Det er derfor en stor glede at vi kan tilby Gigaboksbutikker i enda flere deler av landet! I tillegg til butikk i Lørenskog, Moss, Stavanger, Kristiansand og på Åsane i Bergen, kan vi nå glede folket i Hamar med en ny butikk på Midtstranda i Hamar fra 22.november. 

Om du er innkjøper i storfamilien, skal ha selskap eller gjester du vil imponere til middag, eller kanskje er du bare glad i en full fryser og proviant i boden - Gigaboks gir deg det du trenger i store forpakninger til en god deal!

Se alle butikkene her

Gigaboks Jippi

Gigaboks legger til rette for storhandel og gir deg varer i store forpakninger, eksotisk mat, spennende merkevarer og kupp på partivarer. Gigaboks ønsker at du skal komme til butikken med høye forventninger og dra med et stort smil om munnen. Som Trumf-medlem får du Trumf-bonus på alt* du handler, og aktiverer du Gigaboks Jippi får du enda flere fordeler.

Gigaboks gir deg alltid 10 % Trumf-bonus på et fast utvalg varer i store forpakninger. I tillegg får du 10 % Trumf-bonus på et utvalg nye varer hver måned!

*Til informasjon så gis det ikke Trumf-bonus på pant.

Lær mer om Jippi

Spørsmål og svar