Ekstra Trumf-bonus med Gigaboks Jippi

Hos Gigaboks får du som Trumf-medlem*:

  • 1 % Trumf-bonus på alle varer i butikken
  • 3 % Trumf-bonus hver gang det er Trippel-Trumf
  • 10 % Trumf-bonus på et fast utvalg varer i store forpakninger med Gigaboks Jippi 
  • 10 % Trumf-bonus på et utvalg nye varer hver måned med Gigaboks Jippi
  • 1 % Trumf-bonus ekstra med Trumf Visa

Gode Trumf-fordeler hos Gigaboks

Spar Trumf-bonus på alt* du handler hos Gigaboks. Meld deg på Gigaboks Jippi og få alltid 10 % Trumf-bonus på et fast utvalg mat- og husholdningsvarer i store forpakninger. I tillegg får du 10 % Trumf-bonus på et utvalg nye varer hver måned på tvers av våre varekategorier. Utvalget varierer fra måned til måned og vil gi deg ekstra Trumf-bonus på produkter vi tror du vil like innen blant annet vårt spennende utvalg av asiatisk mat, personlig hygiene, kjøkkenartikler, sport- og fritid, og annen god mat og drikke.

*Til informasjon gis det ikke Trumf-bonus på pant. 

Verdens første Gigaboks

Å handle på Gigaboks betyr store forpakninger, spennende smaker, og en god deal på noe du har lyst på eller et produkt du kjenner igjen fra ferieturen. 

Som Trumf-medlem får du Trumf-bonus på alt* du handler, og melder du deg på Gigaboks Jippi får du enda flere fordeler. Om du er påmeldt Gigaboks Jippi får du alltid 10 % Trumf-bonus på et fast utvalg varer i store forpakninger. I tillegg får du 10 % Trumf-bonus på et utvalg nye varer hver måned!

Nå blir det gøy å gå i butikken igjen! Ta del i en annerledes handleopplevelse når verdens første Gigaboks åpnet 27. april på Metro senteret på Lørenskog.

*Til informasjon gis det ikke Trumf-bonus på pant.

Gigaboks Jippi

Gigaboks legger til rette for storhandel og gir deg varer i store forpakninger, eksotisk mat, spennende merkevarer og kupp på partivarer. Gigaboks ønsker at du skal komme til butikken med høye forventninger og dra med et stort smil om munnen. Som Trumf-medlem får du Trumf-bonus på alt* du handler, og melder du deg på Gigaboks Jippi får du enda flere fordeler.

Gigaboks gir deg alltid 10 % Trumf-bonus på et fast utvalg varer i store forpakninger. I tillegg får du 10 % Trumf-bonus på et utvalg nye varer hver måned!

*Til informasjon så gis det ikke Trumf-bonus på pant.

Spørsmål og svar