Opptil 40 øre/l i Trumf-bonus hos Esso

Hos Esso får du som Trumf-medlem*:

  • 40 øre/l i Trumf-bonus på bensin og diesel på betjente Esso-stasjoner
  • 20 øre/l i Trumf-bonus på bensin og diesel på Esso Express/automat-stasjoner
  • Ekstra Trumf-bonus ved kampanjer

For å få Trumf-bonus hos Esso må du betale med ditt Trumf-registrerte bankkort eller benytte et Trumf-kort ved betaling**.

Ikke gå glipp av ekstra Trumf-bonus og gode tilbud
Meld deg på Esso sitt nyhetsbrev og få med deg bonuskampanjer, månedens tilbud og spennende nyheter. Dette gjør du enkelt i panelet under kommunikasjon fra Esso.

* Det gis ikke bonus på kjøp av avgiftsfri diesel, HVO eller AdBlue

** Det gis ikke Trumf-bonus hos Esso ved betaling med kredittkort, heller ikke i kombinasjon med Trumf-kort.

Finn din nærmeste Esso-stasjon her

Se våre gode stasjonstilbud i juni:

Vi ønsker å være det perfekte stedet for deg som tar en vel fortjent pause hos oss. Vi tilbyr alt fra frokost, lunsj og middag - til et raskt mellommåltid. Eller kanskje du heller foretrekker en god kopp kaffe og fersk hvetebakst? Uansett hva du velger kan du nyte et deilig måltid hos oss med god samvittighet! Dette er perfekt uansett bilsituasjon: når du kjører langs veien, trenger en pause eller venter på å lade bilen.

Combo deal!

Endelig er det juni og årets første sommermåned. Vi slår til med tidenes beste Combo Deal til kun 99,- + pant! I denne dealen får du en 150g hamburger, en liten fries og en 0,5l Coca-Cola uten sukker. Ingen tvil om hvor du burde legge middagen langs veien i juni!

Når du har lyst på pølse og burger samtidig!

Rollerburger er det perfekte valget når du ikke klarer å bestemme deg om du vil ha pølse eller burger! I hele juni får du et rullende godt tilbud på rollerburger hos stasjonene som ikke har burgere!

5 for 3 på bilvask

Vask bilen din hos oss i sommer!

Det er viktig å ta godt vare på bilen! Vi i Esso anbefaler at du vasker bilen din regelmessig. For å gjøre dette smidigst for deg som kunde får du 5 for 3 på vår platinumvask hos oss!

I vår bilvask får bilen en grundig rengjøring med en blanding av vann og sesongtilpassede rengjøringsmidler som får bilen din til å skinne. Vi har flere ulike vaskeprogrammer å velge mellom - etter ulike behov!

Spørsmål og svar