Opptil 40 øre/l i Trumf-bonus hos Esso

Hos Esso får du som Trumf-medlem*:

  • 40 øre/l i Trumf-bonus på bensin og diesel på betjente Esso-stasjoner
  • 20 øre/l i Trumf-bonus på bensin og diesel på Esso Express/automat-stasjoner
  • Ekstra Trumf-bonus ved kampanjer

For å få Trumf-bonus hos Esso må du betale med ditt Trumf-registrerte bankkort eller benytte et Trumf-kort ved betaling**.

Ikke gå glipp av ekstra Trumf-bonus og gode tilbud
Meld deg på Esso sitt nyhetsbrev og få med deg bonuskampanjer, månedens tilbud og spennende nyheter. Dette gjør du enkelt i panelet under kommunikasjon fra Esso.

* Det gis ikke bonus på kjøp av avgiftsfri diesel, HVO eller AdBlue

** Det gis ikke Trumf-bonus hos Esso ved betaling med kredittkort, heller ikke i kombinasjon med Trumf-kort.

Finn din nærmeste Esso-stasjon her

Se våre gode stasjonstilbud i februar:

Vi ønsker å være det perfekte stedet for deg som tar en vel fortjent pause hos oss. Vi tilbyr alt fra frokost, lunsj og middag - til et raskt mellommåltid. Eller kanskje du heller foretrekker en god kopp kaffe og fersk hvetebakst? Uansett hva du velger kan du nyte et deilig måltid hos oss med god samvittighet! 

Premium roadside burger

I februar har vi kampanje på vår premium roadside burger til kun 119 kroner! Dette er en saftig burger med god kjøttsmak og hjemmelagd utseende. Hamburger av oksebryst 180G homestyle servert på briochebrød, med coleslaw og BBQ saus, toppet med ost og bacon.

5 for 3 på bilvask

Ta vare på bilen din i vinter!

Det er viktig å ta godt vare på bilen! Vi i Esso anbefaler at du vasker bilen din regelmessig. For å gjøre dette smidigst for deg som kunde får du 5 for 3 på vår platinumvask hos oss!

I vår bilvask får bilen en grundig rengjøring med en blanding av vann og sesongtilpassede rengjøringsmidler som får bilen din til å skinne. Vi har flere ulike vaskeprogrammer å velge mellom - etter ulike behov!

Kvalitetskaffeavtalen

Kvalitetskaffeavtalen er den perfekte gave til deg selv eller noen du er glad i. Hadde du kaffeavtale for 2023, trenger du  kun å kjøpe nytt blått kaffeavtalebånd til 349,- som er gjeldene fra du kjøper båndet, og i hele 2024. Ønsker du deg en ny kopp, så kan du også oppgradere med ny kopp til en totalpris på 399,-

Spørsmål og svar