Opptil 40 øre/l i Trumf-bonus hos Esso

Hos Esso får du som Trumf-medlem*:

  • 40 øre/l i Trumf-bonus på bensin og diesel på betjente Esso-stasjoner
  • 20 øre/l i Trumf-bonus på bensin og diesel på Esso Express/automat-stasjoner
  • Ekstra Trumf-bonus ved kampanjer

For å få Trumf-bonus hos Esso må du betale med ditt Trumf-registrerte bankkort eller benytte et Trumf-kort ved betaling**.

Ikke gå glipp av ekstra Trumf-bonus og gode tilbud
Meld deg på Esso sitt nyhetsbrev og få med deg bonuskampanjer, månedens tilbud og spennende nyheter. Dette gjør du enkelt i panelet under kommunikasjon fra Esso.

* Det gis ikke bonus på kjøp av avgiftsfri diesel, HVO eller AdBlue

** Det gis ikke Trumf-bonus hos Esso ved betaling med kredittkort, heller ikke i kombinasjon med Trumf-kort.

Finn din nærmeste Esso-stasjon her

Summer Hits hos Esso!

Tilbudene gjelder 24. juni til 12. august
Endelig er det juli og fellesferien nærmer seg med stormskritt. Denne sommeren har vi hentet frem våre hits - med andre ord våre bestselgere! Det er altså ingen tvil om hvor du burde legge pausene dine langs veien i juli.

Roadside Burger

Er du på farten og har lyst på en skikkelig digg lunsj eller middag? Da anbefaler vi deg å prøve vår bestsegler Roadside Burger, en saftig burger på coleslaw - toppet med ost, crispy bacon og bbq saus! 

Tilbudet kan variere fra stasjon til stasjon.

Vask bilen hos oss i sommer

I vår bilvask får bilen en grundig rengjøring med en blanding av vann og sesongtilpassede rengjøringsmidler som får bilen din til å skinne. Vi har flere ulike vaskeprogrammer å velge mellom - etter ulike behov!

Vi anbefaler at du vasker bilen din regelmessig. For å gjøre dette smidigst for deg som kunde får du 5 for 3 på vår platinumvask hos oss!

3 for 2 på donuts

Denne sommeren har vi en herlig godbit til deg – 3 for 2 på donuts! Kom innom din nærmeste Esso og nyt våre saftige, smakfulle donuts. Kjøp to og få den tredje gratis! Perfekt for å dele med venner, familie, eller bare for å unne deg selv litt ekstra kos.

Utvalget kan variere.

Spørsmål og svar