Opptil 40 øre/l i Trumf-bonus hos Esso

Hos Esso får du som Trumf-medlem*:

  • 40 øre/l i Trumf-bonus på bensin og diesel på betjente Esso-stasjoner
  • 20 øre/l i Trumf-bonus på bensin og diesel på Esso Express/automat-stasjoner
  • Ekstra Trumf-bonus ved kampanjer

For å få Trumf-bonus hos Esso må du betale med ditt Trumf-registrerte bankkort eller benytte et Trumf-kort ved betaling**.

Ikke gå glipp av ekstra Trumf-bonus og gode tilbud
Meld deg på Esso sitt nyhetsbrev og få med deg bonuskampanjer, månedens tilbud og spennende nyheter. Dette gjør du enkelt i panelet under kommunikasjon fra Esso.

* Det gis ikke bonus på kjøp av avgiftsfri diesel, HVO eller AdBlue

** Det gis ikke Trumf-bonus hos Esso ved betaling med kredittkort, heller ikke i kombinasjon med Trumf-kort. Ved betaling med Trumf Visa får du 0,5 % Trumf-bonus på kjøpsbeløpet.

Finn din nærmeste Esso-stasjon her

Se våre gode stasjonstilbud i oktober:

Vi ønsker å være det perfekte stedet for deg som tar en vel fortjent pause hos oss. Vi tilbyr alt fra frokost, lunsj og middag - til et raskt mellommåltid. Eller kanskje du heller foretrekker en god kopp kaffe og fersk hvetebakst? Uansett hva du velger kan du nyte et deilig måltid hos oss med god samvittighet! Dette er perfekt uansett bilsituasjon: når du kjører langs veien, trenger en pause eller venter på å lade bilen.

Alle boller 5 for 45,-

I oktober er det kampanje på alle boller; 5 pk for 45,-
Stjernene i kampanjen er sjokoladebollen med vaniljekrem og hvetebollen med vaniljekrem, bær og et dryss av melis. For hver 5pk med boller du kjøper, får du 1 pakke ZINQ tyggis gratis!

5 for 3 på bilvask

5 for 3 på platinum bilvask!

Vi i Esso anbefaler at du tar godt vare på bilen din, og derfor får du 5 for 3 på platinum bilvask! Bilen får en grundig rengjøring med en blanding av vann og sesongtilpassede rengjøringsmidler som får bilen din til å skinne. Vi har mange vaskeprogrammer å velge blant, avhengig av hvor skitten bilen din er, om du har noe montert på taket, eller om du ønsker etterbehandling med polish.

Spørsmål og svar