Opptil 40 øre/l i Trumf-bonus hos Esso

Hos Esso får du som Trumf-medlem*:

  • 40 øre/l i Trumf-bonus på bensin og diesel på betjente Esso-stasjoner
  • 20 øre/l i Trumf-bonus på bensin og diesel på Esso Express/automat-stasjoner
  • Ekstra Trumf-bonus ved kampanjer

For å få Trumf-bonus hos Esso må du betale med ditt Trumf-registrerte bankkort eller benytte et Trumf-kort ved betaling**.

Ikke gå glipp av ekstra Trumf-bonus og gode tilbud
Meld deg på Esso sitt nyhetsbrev og få med deg bonuskampanjer, månedens tilbud og spennende nyheter. Dette gjør du enkelt i panelet under kommunikasjon fra Esso.

* Det gis ikke bonus på kjøp av avgiftsfri diesel, HVO eller AdBlue

** Det gis ikke Trumf-bonus hos Esso ved betaling med kredittkort, heller ikke i kombinasjon med Trumf-kort. Ved betaling med Trumf Visa får du 0,5 % Trumf-bonus på kjøpsbeløpet.

Finn din nærmeste Esso-stasjon her

Se våre gode stasjonstilbud i mai:

Vi ønsker å være det perfekte stedet for deg som tar en vel fortjent pause hos oss. Vi tilbyr alt fra frokost, lunsj og middag - til et raskt mellommåltid. Eller kanskje du heller foretrekker en god kopp kaffe og fersk hvetebakst? Uansett hva du velger kan du nyte et deilig måltid hos oss med god samvittighet! Dette er perfekt uansett bilsituasjon: når du kjører langs veien, trenger en pause eller venter på å lade bilen.

​​​​​​​Husk at du får kvalitetskaffeavtalen hos Esso til kun 349 kroner! Avtalen inkluderer koppen og all varm drikke i hele 2022. Avtalen gjelder på alle betjente Essostasjoner i hele landet. Så - drikk innom Esso!

Veggie or not? 🍔🌱

​​​​​​​I mai kjører vi burgerkampanje. Kunden kan velge mellom Hamburger 150G, Crispy Chicken Burger 130G eller NATURLI' burger 150G. Alle burgerne på kampanje har samme lave pris 79,-

I mai re-lanserer vi vår Crispy Chicken Burger med ny smak, og en enda bedre panering. I tillegg lanseres NATURLI' burger, en saftig, grov burger som gir deg den ultimate burgeropplevelsen! Ikke nok med at burgeren har en helt fantastisk smak - den er også laget her i Norge. Og vet du hva? Denne plantebaserte burgeren har 14 ganger lavere CO2-utslipp per kg enn en animalsk burger. Det er ganske kult!
5 for 3 på bilvask

Nå får du 5 for 3 på platinum bilvasken vår!

Her får bilen en grundig rengjøring med en blanding av vann og sesongtilpassede rengjøringsmidler som løsner skitt, salt og andre utfordringer. Flere vaskeprogrammer å velge blant, avhengig av hvor skitten bilen er, om noe er montert på taket, eller om du ønsker etterbehandling med polish. Tilbudet gjelder kun på utvalgte stasjoner med vaskehall.

Spørsmål og svar