Opptil 40 øre/l i Trumf-bonus hos Esso

Hos Esso får du som Trumf-medlem*:

  • 40 øre/l i Trumf-bonus på bensin og diesel på betjente Esso-stasjoner
  • 20 øre/l i Trumf-bonus på bensin og diesel på Esso Express/automat-stasjoner
  • Ekstra Trumf-bonus ved kampanjer

For å få Trumf-bonus hos Esso må du betale med ditt Trumf-registrerte bankkort eller benytte et Trumf-kort ved betaling**.

Ikke gå glipp av ekstra Trumf-bonus og gode tilbud
Meld deg på Esso sitt nyhetsbrev og få med deg bonuskampanjer, månedens tilbud og spennende nyheter. Dette gjør du enkelt i panelet under kommunikasjon fra Esso.

* Det gis ikke bonus på kjøp av avgiftsfri diesel, HVO eller AdBlue

** Det gis ikke Trumf-bonus hos Esso ved betaling med kredittkort, heller ikke i kombinasjon med Trumf-kort. Ved betaling med Trumf Visa får du 0,5 % Trumf-bonus på kjøpsbeløpet.

Finn din nærmeste Esso-stasjon her

Sjekk om du har vunnet

Se de heldige som har vunnet sin drivstoffhandel i Trumf-bonus! Det trekkes 5 vinnere for hver dag i hele september og oktober.

Se vinnerne her

Se våre gode stasjonstilbud i september:

Vi ønsker å være det perfekte stedet for deg som tar en vel fortjent pause hos oss. Vi tilbyr alt fra frokost, lunsj og middag - til et raskt mellommåltid. Eller kanskje du heller foretrekker en god kopp kaffe og fersk hvetebakst? Uansett hva du velger kan du nyte et deilig måltid hos oss med god samvittighet! Dette er perfekt uansett bilsituasjon: når du kjører langs veien, trenger en pause eller venter på å lade bilen.

Vinn verdien av drivstoff-fyllingen din i Trumf-bonus!

Fyll opp tanken og bli med i trekningen du også! Vi trekker 5 heldige vinnere hver dag - og hele 35 vinnere i uka! Vinnerne vil bli kontaktet på tirsdager hver uke i hele september og oktober.

Vår siste nyhet: Crispy Chicken Kebab

Saftig og sprø kyllingpops servert i pita med salatblanding, tomat, agurk, rødløk, rømmedressing og kebabdressing. En spennende kyllingnyhet, og en unik kebab som vil skille seg ut i markedet med sin gode kvalitet. Denne passer perfekt langs veien, og er tilgjengelig på utvalgte stasjoner.

Heavenly cheesy - Panini

Klassisk panini med grillstriper fylt med smakfulle smaker. Kampanjen gjelder ikke på glutenfri panini og er tilgjengelig på utvalgte stasjoner.

Fra Deli's Bakery - Kanelknute

Tilgjengelig på utvalgte stasjoner.

Veien til et bedre utseende - Nå får du 5 for 3 på platinum bilvasken vår!

Her får bilen en grundig rengjøring med en blanding av vann og sesongtilpassede rengjøringsmidler som løsner skitt, salt og andre utfordringer. Flere vaskeprogrammer å velge blant, avhengig av hvor skitten bilen er, om noe er montert på taket, eller om du ønsker etterbehandling med polish. Tilbudet gjelder kun på utvalgte stasjoner med vaskehall.

Spørsmål og svar