Penger tilbake på mobilabonnement fra Talkmore

Hos Talkmore får du som Trumf-medlem:

  • 4 % Trumf-bonus på mobilabonnement
  • Nye* kunder får hele 500 kr i velkomstbonus

Garantert full Telenor-dekning til Talkmorepriser – med Trumf-bonus!
Hos Talkmore får du dekning i verdensklasse til gunstige priser. Som Trumf-medlem kan du spare 4 % Trumf-bonus på den månedlige mobilregningen din med abonnement fra Talkmore. Nye* kunder får i tillegg hele 500 kr i velkomstbonus*.

*Vilkår gjelder. For å kvalifisere til velkomstbonus kan du (nummeret ditt) ikke ha vært kunde hos Talkmore siste 3 mnd eller ha mottatt velkomstbonus siste 12 mnd. Det er kun mulig å få velkomstbonus én gang per Trumf-konto og telefonnummer de siste 12 mnd.

Sikre deg et gunstig abonnement fra Talkmore

Slik får du Trumf-bonus på abonnementet ditt

Det er raskt og enkelt å bytte til Talkmore-abonnement med Trumf-bonus. Alt du trenger å gjøre er å logge inn med Trumf hos Talkmore når du bestiller et mobilabonnement. Er du allerede Talkmore-kunde kan du legge til Trumf som fordel på Mine Sider/App hos Talkmore, så sparer du Trumf-bonus på abonnementet du allerede har.

Få Trumf-bonus på mobilregningen

Ikke Trumf-medlem?

Start sparingen nå da vel! Som Trumf-medlem kan du spare bonus på alt fra dagligvarer og drivstoff til strøm og netthandel. Det er helt gratis å bli Trumf-medlem og du sparer enkelt med bankkortet ditt.

Bli medlem

Mobilabonnement med garantert full Telenor-dekning

Med Talkmore er du alltid garantert full Telenor-dekning, en dekning i verdensklasse  – til Talkmorepriser. Velg det abonnementet som passer best, enten det er til deg eller hele familien.

Du sparer 4 % Trumf-bonus på abonnementet hver måned ved å logge inn med Trumf under bestilling.

Bytt til Talkmore

Alltid 1000 kroner i mobilrabatt

Som Talkmore-kunde får du alltid 1000 kroner i rabatt på nye mobiltelefoner i nettbutikken. Du får selvfølgelig også fri frakt, og kan velge å delbetale kjøpet via Klarna dersom du ønsker.

Du får også én måned gratis forsikring på mobilen.

Pssst, nå har Talkmore endelig fått eSIM med støtte for Apple Watch! Du kan velge å bruke den faste mobilrabatten på en Apple Watch dersom du heller ønsker det! 😍 Ikke nok med det, du får også de første 3 månedene med eSIM gratis!

Bytt til Talkmore