Eneste bokhandel med Trumf-bonus når du handler!

Hos Norli får du fast som Trumf-medlem:

  • 1 % Trumf-bonus på nesten alle* varer i bokhandlene
  • 3 % Trumf-bonus hver gang det er Trippel-Trumf
  • Ekstra Trumf-bonus på utvalgte kampanjer

 

Alltid gode Trumf-fordeler hos Norli
Hos Norli sparer du som Trumf-medlem alltid bonus på alle bøker, med unntak av bøker på norsk som er utgitt i 2024, både innbundet og pocket. Du kan sjekke utgivelsesår på en bok under «produktegenskaper» på norli.no, eller på en av de første sidene i en bok.

Du sparer bonus på alle* andre varer i Norlis sortiment. Enkelte Norli-butikker har et lokalt utvalg som ikke hører til i Norlis sortiment. Her tas det forbehold om at det kan være varer som ikke får beregnet Trumf-bonus. 

Norli på Oppdal, Støren og Tynset er eid av en konkurrerende daglivarekjede og man sparer derfor ikke bonus her.

 

Norli - en ordentlig bokhandel
Hos Norli finner du bøkene du ønsker deg - nesten uansett hva du liker best. Norli er kjent for godt og bredt utvalg av bøker – både på norsk og engelsk, for barn og voksne. De har tett på 200 bokhandler fordelt over hele landet fra Vadsø i nord til Lyngdal i sør.
I tillegg til bøker har Norli et bredt utvalg av spill og puslespill, papirvarer og kontorrekvisita, skolesekker, leker, kort og innpakning.

*Per i dag får du ikke Trumf-bonus ved kjøp i Norli sin nettbutikk. For å få Trumf-bonus hos Norli må du benytte fysisk eller digitalt Trumf-kort, Trumf Visa eller Trumf-registrert bankkort.
**Det gis ikke Trumf-bonus på bæreposer, frimerker, gavekort, frakttjenester, fagbøker eller på bøker før ett år etter lansering iht. bokloven. Les mer om bokloven her. Norli-butikkene på Oppdal, Støren og Tynset er eid av en konkurrerende dagligvarekjede og man sparer derfor ikke bonus her. 

Les mer om Norli her

Bli medlem i Norli PLUSS og få hvert 6. kort og hver 6. pocket gratis*

Som medlem i Norli PLUSS får du faste fordeler som hvert 6. kort og hver 6. pocket gratis når du handler i Norlis butikker.
Du får også nyhetsbrev, invitasjon til forfattermøter, arrangementer, konkurranser og mye mer! 

*Gjelder ikke på bøker før ett år etter lansering iht. bokloven.

Les mer her

Norli sender gaven fra butikken for deg!

Kjøp gaven i en Norli-bokhandel, så både pakkes den inn og sendes for deg! Tjenesten koster kun 29,- for pakke i postkassen, 49,- for servicepakke. Tilbudet gjelder til adresser i fastlands-Norge. Alle butikker har også flotte kort som passer til en hver anledning!

Se Norli sitt store utvalg her

Spørsmål og svar