Penger tilbake på strømforbruket og 500 kr i velkomstbonus

Hos Fjordkraft får du som Trumf-medlem:

  • 2 % Trumf-bonus på strømforbruket
  • 2 % Trumf-bonus på tilleggsproduktene Norsk Vannkraft og Trippel Garanti
  • 500 kroner i velkomstbonus til nye* strømkunder som blir kunde innen 31. juli (ellers er velkomstbonusen på 225 kroner)

Få Trumf-bonus med Fjordkraft i stikkontakten
Hos Fjordkraft får du 2 % Trumf-bonus på strømforbruket ditt, uanstet hvilken strømavtale du velger! Er du ny* strømkunde og bestiller innen 31. juli får du i tillegg 500 kroner i velkomstbonus.

*For å kvalifisere til velkomstbonus kan du ikke ha vært strømkunde hos Fjordkraft siste 12 mnd.

Sikre deg en gunstig strømavtale fra Fjordkraft
Foto av en sprek jente med norsk fjord i bakgrunnen

Støtt produksjonen av norsk vannkraft

Fordi strømmen alltid tar korteste vei, kan ingen si med sikkerhet hvor strømmen i stikkontakten din kommer fra. Ved å velge Norsk Vannkraft kan du allikevel være trygg på at det lages like mye strøm fra et lokalt vannkraftverk som du selv bruker. I tillegg får du som Trumf-medlem hele 2 % Trumf-bonus på tilleggsproduktet Norsk Vannkraft.

Les mer om Norsk Vannkraft
Kvinnehånd som holder en telefon i hånden med Fjordkraft-appen åpen

Bedre kontroll med Fjordkraft-appen

Vet du hvor mye strøm du bruker på oppvarming, varmtvann eller matlaging? Det kan Fjordkraft-appen fortelle deg! Du kan også se strømforbruket ditt time for time, slik at du kan få et enda bedre innblikk i hvordan bruken av boligen din påvirker strømmen. Dette er en av mange gode grunner til å velge strøm fra Fjordkraft i stikkkontakten.

Se alle fordelene i Fjordkraft-appen

Sjekk om du har vunnet

Fjordkraft har hatt en konkurranse hvor et heldigTrumf-medlem som har begynt å spare Trumf-bonus hos Fjordkraft stikker av gårde med hele 10 000 kr i Trumf-bonus. Vinneren er nå trukket og den heldige er: Therese. Gratulerer så mye, du vil bli kontraktet av Trumf kundeservice.

Slik får du Trumf-bonus hos Fjordkraft

Det er raskt og enkelt å bytte til Fjordkraft! Alt du trenger å gjøre er å logge inn med Trumf på Fjordkraft sine Trumf-sider før du bestiller en strømavtale. Er du allerede kunde hos Fjordkraft kan du legge til Trumf på samme side og kostnadsfritt få Trumf-bonus på strømavtalene du allerede har. 

Få Trumf-bonus på strømmen

Spørsmål og svar