Sikre Trumf-bonus på ditt kjøp

I Trumf er vi opptatt av at du skal sikre sparing av Trumf-bonus og få glede av hver eneste krone du har handlet for. Vi har mange sparingspartnere og vet det kan være vanskelig å holde oversikt over hvordan du sparer bonus hos de ulike partnerne. Vi har derfor laget en liten guide for å hjelpe deg med å sikre sparing av Trumf-bonus hvis du betaler med kontanter, kredittkort eller mobilbetaling/smartklokke. 

Slik sikrer du sparing med Trumf

 1. Du kan alltid skanne et fysisk eller digitalt Trumf-kort for å sikre sparing av Trumf-bonus*. Dersom du for eksempel betaler med et annet kredittkort enn Trumf Visa og Shell MasterCard, benytter kontanter ved betaling eller betaler ved bruk av en Wallet som for eksempel Apple Pay eller Google Pay, kan Trumf-kortet skannes for å spare bonus på kjøpet. Har du ikke et Trumf-kort kan dette enkelt bestilles som innlogget på din Trumf-profil.

  *Digitalt Trumf-kort fungerer kun hos KIWI, MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, Jacob's, CC Mat og Gigaboks. 


 2. Når du handler i en av våre dagligvarebutikker eller fysisk hos Shell, Esso, Apotek 1, Mester Grønn eller Norli er den enkleste måten å spare bonus på med et Trumf-registrert bankkort. Da går sparingen av seg selv hver gang du betaler med bankkortet. Har du ikke registrert et bankkontonummer for automatisk sparing kan du enkelt legge til dette som innlogget på din profilside.


 3. For kjøp i nettbutikker tilknyttet ViaTrumf må du gå gjennom ViaTrumf.no for å spare bonus. Alt du trenger å gjøre er å logge deg inn på ViaTrumf.no og klikke deg videre til nettbutikken du ønsker å handle hos. Her kan du betale med hvilket betalingsmiddel du selv ønsker ettersom selve identifiseringen skjer i det du klikker deg til nettbutikken som innlogget på ViaTrumf. Husk å start handelen med tom handlevogn. Les mer om ViaTrumf og hvilke nettbutikker du kan spare bonus i her.


 4. Som hovedregel kan du ikke registrere egne kredittkort for sparing av Trumf-bonus. Du kan imidlertid spare Trumf-bonus med kredittkortene Trumf Visa og Shell MasterCard. Trumf Visa og Shell MasterCard legger seg automatisk på din profil når du får innvilget kortet. Les mer om fordelene og om hvordan du søker om de ulike kredittkortene her.


 5. For Trumf-partnere du sparer bonus hos på nett må du hos de fleste partnere koble din Trumf-konto til partner sin konto. Dette gjelder for sparing hos Apotek 1 sin nettbutikk, Fjordkraft og Talkmore. Koblingen gjør du enkelt ved å logge inn med Trumf på partneren sin nettside. 


 6. Handler du i nettbutikken til dagligvarekjedene MENY, SPAR eller Joker sparer du Trumf-bonus på kjøpet ved å logge deg inn med Trumf på kjedenes nettsider eller apper for du gjennomfører kjøpet. Benytter du i tillegg et Trumf Visa kredittkort når du betaler vil du automatisk spare ekstra Trumf-bonus på ditt kjøp.


 7. Når du handler i en av våre fysiske dagligvarebutikker, i butikk hos Mester Grønn, Norli, Apotek 1 og hos Shell eller Esso, vil du kunne se at du har spart Trumf-bonus på ditt kjøp ved at det står "Trumf registrert" i terminalen etter at du har betalt*. Dette betyr at kontonummeret du betaler med er registrert i Trumf og at du sparer Trumf-bonus på ditt kjøp. Du vil også få tilgang til digitale kvitteringer for disse kjøpene på kvitteringer-siden.

  *Unntaket er hos Shell Express-stasjoner hvor du kun sparer bonus med St1 MasterCard og Shell MasterCard. 

Spørsmål og svar

Fant du ikke svar på det du lurte på? Her har vi samlet noen av de mest stilte spørsmålene om bonussparing.