Illustrasjon av mann som sitter ved en PC med bilde av en hengelås på

Personvern

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å få oversikt over hvordan vi behandler personopplysninger i Trumf og hva det betyr for deg som Trumf-medlem.

Personvernlovgivningen i Norge er tilpasset EUs personvernforordning (GDPR). 

  • I vår personvernerklæring finner du informasjon om hvilke personopplysninger som samles inn, hvorfor disse samles inn, hva de brukes til, hvilket rettslig grunnlag som foreligger og hvilke rettigheter du har.
  • Din rett til å eie dine egne opplysninger er sentral i personvernforordningen. På profilsiden på trumf.no er det tilrettelagt for at du kan se og endre dine profildata. Her kan du enkelt bestille innsyn i opplysningene vi har lagret om deg. Her kan du også be om utlevering (dataportabilitet) av de personopplysningen vi har mottatt fra deg.
  • For at Trumf-medlemskapet skal oppleves mest mulig nyttig og tilpasset deg, analyserer vi dine personopplysninger, kjøpshistorikk og klikk/kampanjerespons. Merk at mer avanserte tilpasninger, der vi bruker analytiske modeller for å gi deg tilbud, tjenester og kommunikasjon som vi antar er relevant for deg, bygger på ditt samtykke. Du kan endre ditt samtykke og styre øvrige innstillinger på profilsiden. 
  • Dersom du har spørsmål til tjenesten kan du kontakte vår kundeservice. Du finner også svar i ofte stilte spørsmål.
  • Er du uenig i hvordan vi behandler dine personopplysninger eller har spørsmål til behandlingen kan du sende e-post til personvernombud@trumf.no der du beskriver hva saken gjelder.  
  • Fordeler og vilkår i medlemsavtalen med Trumf finner du beskrevet i medlemsvilkårene.

Som innlogget på trumf.no kan du bestille innsyn og styre dine innstillinger. Dersom du ikke har e-post eller mobil registrert, må du ta kontakt med kundeservice for å få registrert dette slik at vi kan sende deg passord.