Medlemsvilkår og personvern
Formålet med fordelsprogrammet Trumf er å kunne tilby medlemmer bonussparing på kjøp av varer og tjenester hos Trumf-partnere. Videre å gi tilpasset informasjon, medlemsfordeler og tilbud slik at partnerne er i stand til å gi medlemmene mest mulig bonus.  I tillegg ønsker vi å forbedre våre butikker og tjenester gjennom generell innsikt i kjøpstrender.
Om personvern
  • Viktige oppdateringer om vilkår og personvern
Medlemsvilkår Personvernerklæring

Viktige oppdateringer om vilkår og personvern

Personvernlovgivningen endres i Norge for å tilpasse oss EUs personvernforordning (GDPR). Med den nye lovgivningen får personopplysningene dine enda sterkere beskyttelse og du får bedre kontroll.

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å få oversikt over hva endringene betyr for deg som Trumf-medlem og her er de viktigste oppdateringene:

  • I vår oppdaterte personvernerklæring finner du informasjon om hvilke personopplysninger som samles inn, hvorfor disse samles inn, hva de brukes til, hvilket rettslig grunnlag som foreligger og hvilke rettigheter du har. Vi har også oppdatert medlemsvilkårene slik at disse blir tydeligere.
  • Din rett til å eie dine egne opplysninger er sentral i den nye personvernforordningen. På profilsiden på trumf.no er det tilrettelagt for at du kan se og endre dine profildata. Her kan du enkelt bestille innsyn i opplysningene vi har lagret om deg. Her kan du også be om utlevering (dataportabilitet) av de personopplysningen vi har mottatt fra deg.
  • For at Trumf-medlemskapet skal oppleves mest mulig nyttig og tilpasset deg, analyserer vi dine personopplysninger, kjøpshistorikk og klikk/kampanjerespons.   Merk at mer avanserte tilpasninger, der vi bruker analytiske modeller for å gi deg tilbud, tjenester og kommunikasjon som vi antar er relevant for deg, bygger på ditt samtykke. Du kan endre ditt samtykke og styre øvrige innstillinger på profilsiden. 
  • Vi har opprettet et personvernombud. Er du uenig i hvordan vi behandler dine personopplysninger eller har spørsmål til behandlingen kan du sende e-post til personvernombud@trumf.no der du beskriver hva saken gjelder.  

Som innlogget på trumf.no kan du bestille innsyn og styre dine innstillinger. Dersom du ikke har e-post eller mobil registrert, må du ta kontakt med kundeservice for å få registrert dette slik at vi kan sende deg passord. For øvrig krever ikke endringene at du foretar deg noe.