Til deg under 30 år!

Hos Talkmore får du som Trumf-medlem:

  • 15 % rabatt på alle mobil abonnement fra Talkmore
  • 4 % Trumf-bonus på mobilabonnement
  • 750 kr i velkomstbonus til nye* kunder 
  • Alltid 1000 kr rabatt når du handler ny mobil*

15% rabatt på alle Talkmore mobilabonnement til deg under 30 år! I tillegg får du nå hele 750,- i velkomstbonus om du bytter til Talkmore innen 4. september. Du sparer også 4% på mobilregningen HVER måned!

Spare mer penger? Det lønner seg alltid å være Talkmore-kunde Verv en venn og spar penger! For hver venn du verver spanderer vi hele 500 kr i fratrekk på fakturaen din. Vennen(e) du verver får også 500 kr i fratrekk på fakturaen.
Og husk at som Talkmore-kunde får du alltid hele 1000 kr i mobilrabatt når du kjøper ny mobiltelefon i nettbutikken vår, og selvfølgelig fri frakt!

*Vilkår gjelder. For å kvalifisere til velkomstbonus kan du (nummeret ditt) ikke ha vært kunde hos Talkmore siste 3 mnd.

*Under 30 års rabatten forsvinner automatisk når man har fylt 30 

*Kan ikke kombineres med andre rabatter enn samlerrabatt

 

 

Sikre deg et gunstig abonnement fra Talkmore

Slik får du Trumf-bonus på abonnementet ditt

Det er raskt og enkelt å bytte til Talkmore-abonnement med Trumf-bonus. Alt du trenger å gjøre er å logge inn med Trumf hos Talkmore når du bestiller et mobilabonnement. Er du allerede Talkmorekunde kan du legge til Trumf som fordel på Mine Sider/App hos Talkmore, så sparer du Trumf-bonus på abonnementet du allerede har.

Få Trumf-bonus på mobilregningen

Ikke Trumf-medlem?

Start sparingen nå da vel! Som Trumf-medlem kan du spare bonus på alt fra dagligvarer og drivstoff til strøm og netthandel. Det er helt gratis å bli Trumf-medlem og du sparer enkelt med bankkortet ditt.

Bli medlem

Mobilabonnement med garantert full Telenor-dekning

Med Talkmore er du alltid garantert full Telenor-dekning, og kan surfe på Norges raskeste mobilnett – til Talkmorepriser. Velg det abonnementet som passer best, enten det er til deg eller hele familien.

Du sparer 4% Trumf-bonus på abonnementet hver måned ved å logge inn med Trumf under bestilling.

Bytt til Talkmore

Alltid 1000 kroner i mobilrabatt

Som Talkmore-kunde får du alltid 1000 kroner i rabatt på nye mobiltelefoner i nettbutikken. Du får selvfølgelig også fri frakt, og kan velge å delbetale kjøpet via Klarna dersom du ønsker.

Du får også én måned gratis forsikring på mobilen.

Bytt til Talkmore