Nicorette® demper nikotinsug, uten tobakk

NICORETTE® fungerer ved å gi deg noe av det nikotinet du tidligere fikk fra å røyke. Dette kan være akkurat den hjelpen du trenger for å stå  i mot røykesuget som normalt oppstår hvis du slutter å røyke, eller trapper ned antall sigaretter.

Etter ca. 6-12 uker, når du begynner å "komme over kneika", trapper du gradvis ned på bruken av NICORETTE® helt til du slutter med dette også. 

Det er røyken - ikke nikotinet

Nikotin er avhengighetsskapende og som regel årsaken til at man fortsetter å røyke. Tobakksrøyk inneholder imidlertid også tusenvis av andre kjemiske stoffer. Mange av disse er både giftige og kjent som kreftfremkallende. Det er disse giftstoffene som er hovedårsaken til at det er så helseskadelig å røyke - ikke nikotinet. NICORETTE® inneholder ikke tobakk og har kun nikotin som virkestoff. 

Slik bruker du Nicorette® sugetabletter og tyggegummi

Nicorette® (nikotin). Reseptfritt legemiddel til røykeavvenning. Ved graviditet, amming eller alvorlig hjerte- og karsykdom bør Nicorette® kun brukes i samråd med helsepersonell. Les pakningsvedlegger før bruk. McNeil Sweden AB. NO-NI-2200035 09/22.

Les mer på Nicorette.no