Til deg under 30 år!

Hos Mester Grønn får du som Trumf-medlem*:

  • 1 % Trumf-bonus på alle varer
  • 3 % Trumf-bonus hver gang det er Trippel-Trumf
  • 0,5 % Trumf-bonus ekstra ved betaling med Trumf Visa
  • Opptil 50 % rabatt på grønne planter
  • 50 % rabatt på en valgfri potte* med rabattkode: 502022

Nå har Mester Grønn opptil 50% på et stort utvalg grønne planter. I tillegg får du et eksklusivt tilbud på 50% på en valgfri potte* som passer til den grønne planten. Rabattkoden gjelder både i butikk og nettbutikk. Bruk rabattkode: 502022
Tilbudet gjelder fra 15.08 - 04.09.

*Per i dag får du ikke Trumf-bonus ved kjøp i Mester Grønn sin nettbutikk. For å få Trumf-bonus fra Mester Grønn må du benytte Trumf-kort, Trumf Visa eller Trumf-registrert bankkort.

*Gjelder ikke Ecopots, kurver eller allerede nedsatte varer.

Finn din nærmeste Mester Grønn-butikk

Vinn gavekort fra Mester Grønn!

Hver måned trekker Mester Grønn en tilfeldig vinner av et gavekort på 1000 kr fra Mester Grønn. Vinneren trekkes blant Trumf-medlemmer som har takket ja til å motta nyhetsbrev fra Mester Grønn på trumf.no. Vinneren vil bli varslet på e-post og får gavekortet tilsendt i posten. Mester Grønn forbeholder seg retten til å avslutte konkurransen eller endre vilkår uten videre varsel.

Plukk og miks blomster til 3 for 2

Visste du at Mester Grønn alltid har et stort utvalg snittblomster til 3 for 2? Plukk og miks de blomsterbuntene du liker best og få den tredje gratis.
Er du opptatt av at blomstene skal stå lenge i vasen? Vi har plukket ut tre favoritter fra vårt 3 for 2 sortiment som er ekstra holdbare.

Det gis ikke Trumf-bonus på kjøp i nettbutikk.

Les mer
Et bord med flere grønne flotte planter

Stelletips på blomster og planter

Lurer du på hvordan du skal ta godt vare på plantene dine? Hos Mester Grønn får du nyttige tips til hvordan du lykkes med sesongens blomster og planter.

Se stelletips

Spørsmål og svar