Juletilbud fra Trumf og partnere

Julen nærmer seg og vi vil gjerne dele noen gode juletilbud med deg som er Trumf-medlem! 

Trumf ønsker deg og dine en god førjulstid, og derfor har vi samlet sammen en rekke gode juletilbud fra partnerne våre. I tillegg trekker vi to heldige vinnere av 1000 kr i Trumf-bonus hver uke frem mot jul. Meld deg på ved å sende kodeord "Trumfjul" til 2155. 

*For å bli trukket som vinner må du være Trumf-medlem, over 18 år, og ha samtykke til e-post fra Trumf. To vinnere trekkes hver fredag i uke 49-51 og disse blir kontaktet av Trumf kundeservice på e-post.

Få 1 % ekstra Trumf-bonus på neste kjøp

Om du samtykker til Trumf Visa sitt nyhetsbrev får du 1 % ekstra i Trumf-bonus på ditt neste kjøp i våre dagligvarebutikker*. Meld deg på ved å sende kodeord "Visajul" til 2155**. 

Effektiv rente 27,9 %, 15 000 o/12 mnd. Kostnad 2047 kr. Totalt 17 047 kr. Trumf er finansagent for NorgesGruppen Finans som leverer Trumf Visa.

*Gjelder ikke kjøp hos Gigaboks. 
**Ved å melde deg på kampanjen samtykker du samtidig til at Trumf Visa kan sende deg jevnlig tilbud, tips og nyheter på e-post. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. 

Vinn 1000 kr i Trumf-bouns

Fjordkraft trekker 10 heldige vinnere* av 1000 kr i Trumf-bonus om du er eller blir Fjordkraft-kunde innen 24. desember 2022. Nye** Fjordkraft-kunder får også 750 kr i velkomstbonus.  

*Dersom du er eller blir Trumf-medlem og Fjordkraft-kunde innen 24.12.22 blir du automatisk påmeldt konkurransen. Vinnerne trekkes 06.01.2023 og blir kontaktet av Trumf kundeservice på e-post.
**For å kvalifisere til velkomstbonus kan du ikke ha vært strømkunde hos Fjordkraft siste 12 måneder.

Bli Fjordkraft-kunde her

Juleblomster fra Mester Grønn

Hos Mester Grønn får du juleblomster til gode priser i hele desember! God jul ønskes fra Mester Grønn. 

Se tilbudene her

Vinn 1000 kr i Trumf-bonus

Hver uke frem til jul trekker vi to vinnere av 1000 kr i Trumf-bonus. Meld deg på ved å sende kodeord "Trumfjul" til 2155. 

*Vi trekker to vinner hver fredag i uke 49-51 og vinnerne blir kontaktet på e-post av Trumf kundeservice samme dag som de vinner.  

Få 300 kr ekstra i rabatt

Som Trumf-medlem og Talkmore-kunde får du 300 kr i rabatt på ny mobil hvis du benytter deg av rabattkoden* "TRUMFJUL" - i tillegg til den faste mobilrabatten på 1000 kr. 

*Rabattkoden gjelder fra 05.12.22 og kan benyttes til og med  01.01.2023. For å benytte deg av rabattkoden må du være Trumf-medlem, Talkmore-kunde og ha lagt til Trumf som ønsket fordel på Min side hos Talkmore.

Bruk din gave her
En mann og en dame som spiser julemiddag hos Kirkens Bymisjon. De smiler og har det hyggelig. Kirkens bymisjon julelogo

Gled en som gruer seg til jul

Kirkens Bymisjon jobber for et varmere samfunn og arbeider blant mennesker som strever med hverdagen. For disse kan julen være ekstra tung og en sår påminnelse om å stå utenfor. Kirkens Bymisjon tilbyr et varmt måltid og et godt sted å være til de som trenger det i julen. Doner et valgfritt beløp av din Trumf-saldo, og bidra til å glede en som gruer seg til jul.

Gi en donasjon til Kirkens Bymisjon

Julegaver fra Apotek 1

Apotek 1 har fine gaver til under 200 kr - deilig ull, god hudpleie og mye annet fint. Husk at du får Trumf-bonus på alle* julegaver du handler hos Apotek 1. 

*Det gis ikke Trumf-bonus på varer med resept eller farmasøytrekvirering, plastposer, frakt eller tjenester som for eksempel vaksiner.

Se alle julegavene hos Apotek 1 her

Shell julekalender

Shell har i tradisjon tro også i år en unik koppjulekalender. Fra 1 – 24. desember kan du vinne en unik kaffekopp og en kaffeavtale fra Shell.

*Vinner trekkes og kontaktes av Shell. 

Bli med i trekningen

Verv en venn til Trumf

Er du fornøyd med Trumf? Verv familie og venner til Trumf da vel, slik at de også får penger tilbake! Som Trumf-medlem får du 1 % Trumf-bonus på alle dagligvarer og 3 % Trumf-bonus hver gang det er Trippel-Trumf. 

*Til informasjon gis det ikke Trumf-bonus på pant, spill, gavekort eller post i butikk. 

Verv en venn her

Få Trumf-bonus på netthandelen

Som Trumf-medlem får du Trumf-bonus i over 200 nettbutikker med ViaTrumf. Du kan spare Trumf-bonus på klær, sportsartikler, hotellopphold, flyreiser og mye mer. 

Se alle nettbutikkene her

Vinnere

Vinnere av 1000 kr i Trumf-bonus fra Trumf

Vinnere uke 49: Ann-Christin og Paul

Vinnere uke 50: 

Vinnere uke 51: 

 

Vinnere av 1000 kr i Trumf-bonus fra Fjordkraft blir trukket og kontaktet av Trumf kundeservice på e-post.

 

Vinnere av Esso kaffeavtale blir trukket og kontaktet av Esso. 

 

Vinnere av Shell sin julekalender blir trukket og kontaktes av Shell. 

 

Vinner av iPhone 14 og 12 måneders abonnement fra Talkmore blir trukket og kontaktet av Talkmore.