Eneste apotek med Trumf-bonus på kjøpet

Hos Apotek 1 får du som Trumf-medlem*:

  • 1 % Trumf-bonus på alle** varer i butikk og nettbutikk
  • 3 % Trumf-bonus hver gang det er Trippel-Trumf
  • 2 % Trumf-bonus på all ansiktspleie***
  • Ekstra Trumf-bonus på utvalgte kampanjer

Nå får du dobbel Trumf-bonus på ansiktspleie fra CeraVe hos Apotek 1*.

Ta vare på ansiktet ditt med CeraVe. For best mulig resultat inneholder CeraVe sine produkter nøye utvalgte og effektive ingredienser som tilfører fuktighet og styrker hudens naturlige barriere. Bruk et renseprodukt og en fuktgivende krem med eller uten SPF i din daglige ansiktspleie.

Norges ledende apotekkjede
Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede og har over 400 apotek spredt over hele landet. De har har blitt kåret til best i sin bransje hele ni år på rad av Norsk Kundebarometer og er alltid opptatt av å gi nyttige råd og tips - som kundene har behov for og tillit til. 

*For å få Trumf-bonus fra Apotek 1 må du benytte Trumf-kort, eller Trumf-registrert bankkort.
**Det gis ikke Trumf-bonus på varer med resept eller farmasøytrekvirering, plastposer, frakt eller tjenester som for eksempel vaksiner. Trumf mottar heller ingen informasjon om slike kjøp.

***Gjelder ikke solpleie eller i kombinasjon med andre Trumf-tilbud.

Finn ditt nærmeste Apotek 1

Slik sparer du Trumf-bonus i nettbutikken

For å få Trumf-bonus i nettbutikken til Apotek 1 trenger vi at du kobler din Trumf-konto og Apotek 1-konto sammen.

Koble sammen kontoene

Ikke Trumf-medlem?

Start sparingen nå da vel! Som Trumf-medlem kan du spare bonus på alt fra dagligvarer og drivstoff til strøm og netthandel. Det er helt gratis å bli Trumf-medlem og du sparer enkelt med bankkortet ditt.

Bli medlem

Dobbel Trumf-bonus på ansiktspleie hos Apotek 1

Ikke bare er Apotek 1 den eneste apotekkjeden som gir deg Trumf-bonus. Nå får du også alltid 2 % Trumf-bonus på all ansiktspleie! Bonusen får du både på apotek1.no, og i alle Apotek 1 sine apotek. Husk at du må koble din Trumf-konto til din Apotek 1-konto for å få bonus i nettbutikken.

Les mer og se hele utvalget

Viktige mineraler og vitaminer som kroppen trenger

Kroppen vår trenger mange ulike vitaminer og mineraler for å fungere. Hos Apotek 1 får du en oversikt over de viktigste av dem, samt informasjon om hvem som eventuelt kunne trenge ekstra tilskudd. Du finner også gode tilbud på utvalgte kosttilskudd hos oss.

Les mer her

Spørsmål og svar