Purina ONE

Når katten din er sunn på innsiden, vises det på utsiden
Våre Purina One-eksperter presenterer Purina One Bifensis: en unik formel med høye ernæringsverdier, som hjelper med å beskytte balansen i kattens tarmflora, ved å balansere de gode og de dårlige bakteriene i tarmen, og bidrar til å styrke det naturlige forsvaret. En velbalansert tarmflora har en direkte innvirkning på kattens generelle helse og velvære. For når katten din er sunn på innsiden, kan det sees på utsiden.

Purina One kan kjøpes hos:

MENY

SPAR

 

Og hos KIWI 

Oppdag Purina ONE-serien

Se en forskjell på bare tre uker

 

Hold katten din sunn ved å gi den Purina One. Med komplett og balansert ernæring kan du se synlige resultater i kattens appetitt, energinivå og fordøyelse, samt blankere pels og øyne på bare 21 dager.

Utviklet av Purinas dyrleger og ernæringseksperter

PURINA ONE er utviklet av PURINAs veterinærer og ernæringsfysiologer, basert på mange års innovasjon innen kjæledyrernæring. Purina One tilbyr et bredt spekter av produkter, som er skreddersydd for kattens spesifikke behov og laget av ingredienser av høy kvalitet.

Ikke Trumf-medlem?

Start sparingen nå da vel! Som Trumf-medlem kan du spare bonus på alt fra dagligvarer og drivstoff til strøm og netthandel. Det er helt gratis å bli Trumf-medlem og du sparer enkelt med bankkortet ditt.

Bli medlem