Best av alt er smaken!

Tre digge boksis og en pinneis! 

Idyll beskrives som en harmonisk følelse eller et fredelig og vakkert sted. Idyll er først og fremst en nytelsesrik og kremete iskrem med digge biter og saus, og i tillegg er den plantebasert. Kan plantebasert iskrem være digg? Iskrem skal jo være kos. Svaret er, JA! Vår nye satsning har smak og kos i førersetet. Idyll viser at plantebasert iskrem kan være minst like digg som tradisjonell fløteis.

Vi ønsker å utvide tilbudet innenfor en voksende målgruppe, som ønsker et mer miljøbevisst, plantebasert og bærekraftig produkt. Smaken er fremdeles det aller viktigste for oss, derfor slipper du å velge mellom samvittighet og smak. Idyll iskrem har mange fordeler. Det beste av alt er smaken.

Se filmen der vi overrasket med plantebasert Idyll

SMÅIS-NYHET!

Hennig-Olsen Is lanserer i år en ny plantebasert pinneis med smak av salt karamell. Idyll er en nyutviklet plantebasert iskrembase med kremete konsistens, proppfull av god smak.

– Idyll på boks fikk en veldig god mottakelse, og mange har blitt overrasket over at det er plantebasert is de spiser. Vi har også fått mange forespørsler om å lage denne som småis. Derfor er vi glade for å kunne bringe denne gode nyheten videre, sier Hennig-Olsen.

IDYLL DESSERTIS

Idyll ble lansert i 2021 i form av tre varianter på boks, og det er den mest populære smaken salt karamell som nå lanseres som småis. 

De tre variantene: 
- Idyll Sjokolade
- Idyll Jordbær
- Idyll Salt karamell

Bli inspirert! 

Ikke Trumf-medlem?

Start sparingen nå da vel! Som Trumf-medlem kan du spare bonus på alt fra dagligvarer og drivstoff til strøm og netthandel. Det er helt gratis å bli Trumf-medlem og du sparer enkelt med bankkortet ditt.

Bli medlem