Illustrasjon av gutt som klør seg i hodet med bobler av spørsmålstegn rundt seg

Spørsmål og svar

Har du spørsmål om Trumf? Her har vi samlet spørsmål og svar mange av kundene våre har om medlemskap, bruk og opptjening av Trumf-bonus.

Mest stilte spørsmål

Jeg har glemt mitt passord, hva gjør jeg? Les mer

Har du glemt passordet ditt, kan du få tilsendt nytt her. Du vil få da få tilsendt en e-post eller SMS med instruksjoner for hvordan du lager nytt passord.

Hvordan sparer jeg Trumf-bonus med Trumf-kort? Les mer

For å spare Trumf-bonus med Trumf-kortet ditt, må kortet scannes i kassen før du betaler.

Mangler du Trumf-kort kan du bestille et nytt på profilsiden din. Du kan også hente deg et Trumf-kort i butikken, bare husk å registrere det på profilsiden din under Trumf-kort og legg til nytt Trumf-kort, slik at bonusen blir registrert på deg.

Hvordan sparer jeg Trumf-bonus med bankkort? Les mer

For å legge til bankkortet ditt må du logge inn på din profilside. Under kontoer og kort kan du legge til bankkortet du vil bruke ved å registrere kontonummeret knyttet til kortet. Det er viktig at du selv står som eier av bankkontoen du registrerer.

Når bankkontonummeret ditt er lagt til, vil du automatisk spare Trumf-bonus når du betaler med bankkort som er tilknyttet denne kontoen.

Du kan ha to bankkontonummer registrert på medlemskapet ditt. Hvis du har et delt medlemskap, vil også tilknyttede medlemmer kunne ha to bankkontonummer registrert på sin profil.

Jeg vil ha Trumf-bonusen min over på bankkontoen min. Hvordan gjør jeg det? Les mer

For å overføre Trumf-bonusen til bankkontoen din, må du logge inn på din profilside

Hvis du allerede har registrert bankkontoen din hos oss, velger du bruk bonus, legger inn beløpet du ønsker å overføre, og trykker overfør til kontonummer. Har du flere bankkontonummer registrert på ditt medlemskap velger du ønsket kontonummer under utbetal til kontonummer. Minstebeløpet for overføring er 10 kr.

Hvis du ikke har lagt kontonummeret ditt kan du enkelt legge det til på profilsiden under «betalingskort og kontonummer» og «legg til bankkontonummer».

Pengene vil så overføres gebyrfritt til kontoen din i løpet av 3-4 virkedager. Det er ikke mulig å overføre Trumf-bonus til kredittkort som for eksempel Trumf Visa.

Vær oppmerksom på at når pengene er overført til et gyldig kontonummer er det ikke mulig å reversere overføringen.

Hvordan betaler jeg med min bonus i butikk? Les mer

Du kan bruke bonusen din som betaling i butikk på tre måter: aktiver en bonusbetaling på Trumf.no, i Trumf-appen eller via SMS.

1) For å aktivere en bonusbetaling på Trumf.no eller i Trumf-appen, gå til bonusbetaling i butikk under bruk bonus. Velg hvor mye bonus du vil bruke, og i hvilken kjede du vil bruke den. Når du har valgt beløp og butikk, trykker du aktiver.

2) For å aktivere en bonusbetaling via SMS sender du ett av følgende kodeord til 2155, basert på hvor du ønsker å bruke din bonus: «uttakmeny», «uttakkiwi», «uttakspar», «uttakjoker», «uttakjacobs», «uttaknarbutikken» eller «uttakccmat». Her aktiverer du hele din Trumf-saldo. Tjenesten forutsetter at du har ditt mobilnummer registrert i Trumf.

Har du aktivert bonusbetalingen, kan du velge å betale med Trumf-bonus neste gang du handler i din valgte dagligvarekjede. Det skjer når du (eller andre i ditt Trumf-medlemskap) betaler med et bankkort eller Trumf Visa som er registrert på medlemskapet ditt, eller når du skanner Trumf-kortet ditt i kassen. Har du registrert ditt mobilnummer i Trumf vil alle i medlemskapet motta SMS når bonusbetalingen er aktivert og brukt. Shell Mastercard og St1 Mastercard fungerer ikke til bonusbetaling.