Nyhet: Trumf Forsikring

Med Trumf Forsikring levert av Frende får du noen av Norges beste forsikringer til konkurransedyktige priser. Du får rabatt når du samler forsikringene, belønnes som lojal kunde og i tillegg Trumf-bonus på toppen!

Sjekk pris på forsikring

Nå har du mulighet til å kjøpe både skade- og livsforsikringer med noen av Norges beste forsikringsvilkår levert av Frende med bonus på toppen. Trumf Forsikring gir deg 3 % Trumf-bonus på alle nye forsikringer i ett år, deretter løpende 1 % Trumf-bonus.


Som kunde hos oss kan du få opptil 17 % rabatt dersom du kjøper flere forsikringer, i tillegg til 5 % lojalitetsrabatt. Les mer om rabatt og bonus.

Forsikringer

Les mer om hva du kan forsikre hos oss

Logg inn på Frende.no og se dine forsikringer.


Hvorfor velge Trumf Forsikring?
Trumf Forsikring har inngått avtale om forsikringsformidling med Frende Skadeforsikring og Frende Livsforsikring. På denne måten kan Trumf-medlemmer nå få mulighet til å spare bonus på skade- og livsforsikringer levert av Frende.

Frende er et forsikringsselskap i vekst og en utfordrer til de etablerte forsikringsselskapene i Norge. Frende er et solid og trygt selskap, som får gode tilbakemeldinger på forbrukerundersøkelser knyttet til skadeoppgjør. Flere ganger er Frende blitt kåret til best i test på ulike produkter og tjenester de leverer. Dette kommer nå også deg som Trumf-medlem til gode.

 


Kontakt oss på tlf: 22 30 36 36 / kundeservice@trumfforsikring.com
Meld skade / Om Trumf Forsikring / Spørsmål og svar