Vinn 2 billetter til enten semi-finalen 27. juli eller finalen 31. juli i UEFA Women's EURO 2022TM. Takk til VISA!

Nå kan du vinne 2 billetter til semi-finalen 27. juli eller finalen 31. juli i UEFA Women's EURO 2022TM. Takk til Visa! Du får også to netter på hotell i London inkludert frokost. Ta med deg en du ønsker å dele opplevelsen sammen med. Vi trekker to vinnere. En til hver av kampene - så totalt fire billetter.

Vinnerne vil også få Visa-merch til kampen, og opplevelskuponger til for eksempel London Eye eller Madame Tussauds som er Visa-partnereiendommer. Dere vil ha tilgang til Visa Hub som ligger på hotellet, og få dekket all bakketransport.

Meld deg på, kryss fingrene og vent i spenning! Denne opplevelsen vil du ikke gå glipp av. Det eneste vinnerne må bestille selv er fly, og finne en å dele opplevelsen sammen med.


Vi trekker to tilfeldige vinnere som er påmeldt konkurranaen som vinner to billetter hver - totalt fire billetter. Vi trekker vinnerne 21. juni. Vinnerene samtykker til at Trumf Visa tar kontakt på telefon for registrering av navn og e-postadresse den 21. juni. Dersom vi ikke får kontakt med vinneren trekkes det en ny vinner. Navn og e-postadresse vil deles med VISA for hotellregistrering og billetter.