Trumf Visa kredittkort

Effektiv rente 27,19 %, 15 000 kr o/12 mnd. Kostnad 2 047 kr. Totalt 17 047 kr. Trumf AS er finansagent for NorgesGruppen Finans AS som leverer Trumf Visa.
En dame slapper av med en kopp kaffe mens hun har Mac'en sin i fanget. Rundt ligger det masse innpakkede julegaver

Trumf Visa har startet julefeiringen

Meld deg på Trumf Visa sin julekalender. Vi ønsker å kunne gi deg gode tips og triks for julehandelen gjennom desember - og gi deg en knall start på julefeiringen.

Send visajul til 2155 for påmelding.

For kunder med Trumf Visa kredittkort, som er påmeldt kampanjen, trekker vi 5 heldige vinnere hver dag, hele 35 vinnere i uka, fra 1. desember til og med 24. desember. Vinnerne vil få 10 % Trumf-bonus på en hel dag med transaksjoner betalt med Trumf Visa.

NorgesGruppen Finans utsteder kredittkortet Trumf Visa og vil sende deg som Trumf-medlem nyhetsbrev jevnlig på e-post, med relevant informasjon og tips om kortbruk. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. NorgesGruppen Finans er Trumf-partner og for nyhetsbrevet har Trumf og NorgesGruppen Finans felles behandlingsansvar. Les mer om felles behandlingsansvar i Trumfs personvernerklæring.

Har du allerede Trumf Visa kredittkort? Meld deg på kampanjen så er du med i trekningen.

Send visajul til 2155 for påmelding.

Søk om Trumf Visa kredittkort

Vinnerne vil bli kontaktet av Trumf Visa på e-post.
Bonusen vil bli godskrevet og være synlig som ''Trumf Visa julekalender'' i din oversikt i løpet av 2-3 dager.

Gode tips for julehandelen

Det er mye å spare på de store utgiftene med Trumf Visa. Julen er en høytid fylt med masse mat, pynt og gaver. Det er da det lønner seg å være Trumf-medlem med Trumf Visa!

Mer Trumf-bonus
Med Trumf Visa kredittkort får du alltid 2 % Trumf-bonus på dagligvarer hos MENY, SPAR, KIWI, Joker, CC-Mat, Nærbutikken og Jacob's. Du får også hele 4 % Trumf-bonus når det er Trippel-Trumf. Så med Trumf Visa kredittkort sparer du selv på nødvendighetsvarer som dagligvarer. Vi mener derfor at dette kortet egner seg best for hverdagen!

Du får også 0,5 % Trumf-bonus på varekjøp - i hele verden. For mer og ekstrabonussparing anbefaler vi ViaTrumf med sine over 200 nettbutikker! Her er det unikt for deg som Trumf-meldlem å samle bonus i hele Trumf universet. Spar mens du bruker!

Det er alltid 1,5 % Trumf-bonus hos Mester Grønn når du betaler med Trumf Visa kredittkort. Du får også hele 3,5 % Når det er Trippel-Trumf. Dette kommer godt med for å få det fint og koselig hjemme i julen. 

Husk at du kan spare så mye bonus du vil! Det er ingen øvrig grense. 

Andre fordeler
Med Trumf Visa kredittkort er det 0 kr i årsgebyr. Du kan også få inntil 45 dagers rentefrihet og inntil 100 000 kr i kreditt. Det viktigste under juletiden er at du også har en trygg netthandel. Du kan også med vår Trumf Visa-app enkelt holde oversikt over kortbruk. Du har gjennom appen tilgang til digitalt kort for enkel netthandel.

Vi ønsker deg en riktig god jul!