Trumf Forsikring

Få Trumf-bonus på forsikringer fra Frende, som er et av landets beste forsikringsselskaper. Frende har de mest fornøyde kundene for tredje år på rad, i følge bransjemålingen EPSI. Samler du forsikringene dine hos Frende, kan du få opptil 17 % samlerabatt. Les mer om forsikringene og sjekk pris under. 
Klynge med forsikringsobjekter som bil, matroshatt og smykker på gul bakgrunn

Vi gir tilbake til våre Trumf-medlemmer

  1. 3 % Trumf-bonus på alle nye forsikringer i ett år

    Deretter løpende 1 % Trumf-bonus. Dette kommer på toppen av eventuelle rabatter du får. Skatter, avgifter, gebyrer, avsetning til Norsk Naturskadepool og dekning for råte og skadedyr er ikke å anse som en del av bonusgrunnlaget.


  2. Flere forsikringer betyr større rabatt
    Kjøp 3 rabattgivende forsikringer og få 10 % rabatt, kjøp 5 og få 17 % rabatt. Rabattgivende forsikringer er: bil med delkasko og kasko, campingbil med kasko, hus, hytte, innbo, reise, båt (med innen- og utenbordsmotor og seilbåt).


  3. Lojalitetsrabatt
    Når du har vært kunde hos Frende i tre år, får du 5 % rabatt på alle dine skadeforsikringer. Rabatten får du automatisk, og du trenger ikke gjøre noe selv for å få den.

Hurra! Frende har Norges mest fornøyde forsikringskunder tre år på rad

Frende Forsikring har igjen den høyeste kundetilfredsheten blant de målte selskapene i bransjeundersøkelsen - Epsi. "De framstår som enkle å forholde seg til, de gir god verdi for pengene, og presterer dessuten best når skaden først er ute."
Fredrik Høst, Daglig leder i EPSI Rating

Dine forsikringer

Dersom du har noen aktive forsikringer kan du se en fullstendig oversikt på profilsiden.

Gå til dine forsikringer

Kan vi hjelpe deg?

Se alle spørsmål og svar

Partene i samarbeidet