Gjør om Trumf-bonus til hotellnetter

Hotellrom med stor seng og utsikt mot en staselig kirke

Hvis du melder deg inn i Nordic Choice Club kan du enkelt overføre hele eller deler av Trumf-bonusen din og bruke den til å betale hotellovernattinger i både Norge og andre europeiske land. 

Bli medlem av Nordic Choice Club

Nordic Choice Hotels har 190 hoteller i Norge og Sverige, men også i Danmark, Finland, Latvia og Vilnius. Nordic Choice Hotels består av hotellkjedene Comfort Hotel, Quality Hotel og Clarion Hotel, og et tjuetalls unike frittstående hoteller. 

Her kan jeg bo med Nordic Choice Hotels 

Ønsker du å bruke dine poeng på en bestemt dato og hotell kan det være lurt å ta kontakt med Nordic Choice kundeservice før du gjennomfører din veksling, slik at de kan hjelpe deg med å kontrollere tilgjengelighet. Enkelte Norcic Choice hotell er såkalte frittstående hotell. Disse kan variere veldig i pris og at vi anbefaler derfor å sjekke med Choice kundeservice før du overfører Trumf-bonusen. Har du andre spørsmål om Trumf og Nordic Choice Club? Ta en kikk på vanlige spørsmål om ordningen her.

Hotellrom med stor seng og mørkegrønn vegg med bilde

Hva koster en hotellnatt i Trumf-bonus?

Når du overfører Trumf-bonusen din til Nordic Choice Club, vil du få 15 bonuspoeng for hver krone i Trumf-bonus. Du kan bytte inn 7.500 Nordic Choice Club-poeng i en bonusnatt på mange av våre hotell i Norge. En bonusnatt på hotell ellers i Europa koster fra 10.000 bonuspoeng.

Se oversikt over hvor mye en bonusnatt koster
Hotellrom med morderne design, stor seng og stol

Book en natt på Amerikalinjen

Nordic Choice har åpnet dørene til dette lekre hotellet midt i Oslo – og du er hjertelig velkommen inn! Amerikalinjens ærverdige hovedkvarter har gjenoppstått som et levende boutiquehotell, designet for den moderne utforsker. Én overnatting koster 2000 kr i Trumf-bonus.

Les mer om Amerikalinjen