Gjør om Trumf-bonus til hotellnetter

Trumf-bonusen din kan bli til hotellnetter hos Nordic Choice Hotels. Du overfører enkelt hele eller deler av Trumf-bonusen din til Nordic Choice Club, der du kan bruke den til overnatting på hoteller i både Norge og andre europeiske land.

Overfør Trumf-bonus nå »

 

Som medlem av Nordic Choice Club kan du altså betale hotellovernattinger med oppspart bonus. Det er både enkelt og helt gratis å bli medlem av Nordic Choice Club. Bli medlem av Nordic Choice Club.

 

Book en bonusnatt

Når du overfører Trumf-bonusen din til Nordic Choice Club, vil du få 15 bonuspoeng for hver krone i Trumf-bonus. Når du har 7.500 Nordic Choice Club-poeng (altså 500 kroner i Trumf-bonus), kan du bytte dem inn i en bonusnatt på mange av våre hotell i Norge. En bonusnatt på hotell ellers i Europa koster fra 10.000 bonuspoeng. Her får du en oversikt over hvor mye bonuspoeng en natt ved de ulike kjedene til Nordic Choice Hotels koster.

 

Hvor kan jeg bo?

Nordic Choice Hotels er et av Nordens største hotellkonsern, med over 190 hotell i seks land i Norden og Baltikum. De fleste hotellene i Nordic Choice Hotels ligger på destinasjoner i Norge og Sverige, men også i Danmark, Finland, Latvia og Vilnius. Nordic Choice Hotels består av hotellkjedene Comfort Hotel, Quality Hotel og Clarion Hotel, og et tjuetalls unike frittstående hoteller. Her kan du lese mer om hvilke destinasjoner og hotell du har å velge mellom.

 

Har du andre spørsmål om Trumf og Nordic Choice Club? Ta en kikk på vanlige spørsmål om ordningen her.