Spar Trumf-bonus på strømforbruket

Hos Gudbrandsdal Energi får du som Trumf-medlem:

  • 2 % Trumf-bonus på ditt strømforbruk med strømavtalen GE Spot
  • 225 kroner i velkomstbonus (gjelder kun nye* kunder)

Sikre deg en gunstig strømavtale med Trumf-bonus
Trumf strømavtale GE Spot er en spotprisavtale hvor du sparer 2 % Trumf-bonus på strømforbruket ditt. Denne strømavtalen har et lavt påslag, ingen fastbeløp og heller ingen bindingstid.

* For å få velkomstbonus kan du ikke ha vært kunde hos Gudbrandsdal Energi de siste 12 måneder (se avtalevilkår).

Bestill Trumf Strømavtale GE Spot

Om Gudbrandsdal Energi

Gudbrandsdal Energi er en landsdekkende strømleverandør som historisk sett har vært blant de aller billigste på pris. De har også ved flere anledninger blitt kåret til å ha bransjens mest fornøyde kunder av Norsk Kundebarometer.

To kundeserviceagenter som smiler inn i kamera mens de hjelper kunder over telefon

Enkelt og oversiktlig

Trygghet for billig strøm, topp kundeservice og gode løsninger gjør at det er lettvint og problemfritt å være kunde hos Gudbrandsdal Energi. Ved hjelp av appen deres holder du som kunde enkelt oversikt over forbruk og faktura, og du kan få varsel om høye strømpriser – rett på mobilen.

Les mer
Hvit bil med en elbillader plugget inn

Smartlading av elbil

Som kunde hos Gudbrandsdal Energi har du mulighet til å lade elbilen din når strømmen er billigst. Ved å aktivere smartlading for elbil i appen lader du bilen de timene strømprisen er lavest. Appen sørger for at bilen er ferdig ladet når du trenger den, og du har samtidig spart penger ved å lade når det er billigst.

Les mer om smartlading

Spørsmål og svar