Spar Trumf-bonus på strømforbruket

Hos Gudbrandsdal Energi får du som Trumf-medlem:

  • 2 % Trumf-bonus på ditt strømforbruk med strømavtalen GE Spot
  • Som ny* kunde får du 225 kroner i velkomstbonus

Sikre deg en gunstig strømavtale med Trumf-bonus
​Med Trumf strømavtale fra Gudbrandsdal Energi får du 2 % Trumf-bonus på strømforbruket ditt, og er sikret en god spotprisavtale med lavt påslag og uten fastbeløp. 

* For å kvalifisere til velkomstbonus kan du ikke ha vært strømkunde hos Gudbrandsdal Energi de siste 12 måneder (se avtalevilkår)

Bestill Trumf Strømavtale GE Spot

Om Gudbrandsdal Energi

Gudbrandsdal Energi er en landsdekkende kraftleverandør som historisk sett har vært blant de aller billigste på pris og har toppet Norsk Kundebarometer sin kundetilfredshetsundersøkelse flere år på rad.

To personer på telttur i vakre omgivelser

Spotprisavtale fra Gudbrandsdal Energi

Bestill eller bytt til Trumf Strømavtale fra Gudbrandsdal Energi, og spar 2 % Trumf-bonus på strømforbruket ditt. Avtalen har et påslag på 3,75 øre/kWh de første seks måneder og ingen fastbeløp. Etter seks måneder endres påslaget til 7,5 øre/kWh. Nye* strømkunder får i tillegg en velkomstbonus på 225 kr.

Les mer og bestill
To kundeserviceagenter som smiler inn i kamera mens de hjelper kunder over telefon

Best på kundeservice 10 år på rad

For 10. året på rad har Norsk Kundebarometer kåret Gudbrandsdal Energi til å ha de mest fornøyde strømkundene! I kategorien strømleverandør ble Gudbrandsdal Energi igjen bransjevinner og fikk hele fire stjerner i Norsk Kundebarometer sin kundetilfredsundersøkelse for 2020. 

Se hele testen
Se alle spørsmål og svar