Trumf Forsikring - best-i-test forsikringer med Trumf-bonus

Familie på fire som holder rundt hverandre mot blå bakgrunn

Med Trumf Forsikring levert av Frende får du best-i-test forsikringer med Trumf-bonus. Vi gir også samlerabatt dersom du kjøper flere forsikringer. Dersom du blir totalkunde kan du få opptil 17 % rabatt.

Trumf Forsikring ble etablert i 2017 for å tilby medlemmene konkurransedyktige forsikringer med Trumf-bonus. Etter grundige vurderinger valgte vi å inngå et samarbeid med Frende Forsikring. Gjennom dette samarbeidet får medlemmene Trumf-bonus på noen av landets beste forsikringer, i et av landets beste forsikringsselskaper.

Frende Forsikring har mer enn 250.000 kunder i Norge. De fikk i oktober 2018 Norges høyeste poengscore blant forsikringsselskapenes egne kunder i årets EPSI. Begrunnelsen for den gode tilbakemeldingen fra kundene var at Frende har gode forsikringsprodukter, er enkle å komme i kontakt med, og at de har gode skadeoppgjør. Samtidig er de konkurransedyktige på pris.

De siste årene har Frende Forsikring vunnet kåringer og omtale som beste kundeservice i bransjen, beste reiseforsikring, beste bilforsikring og beste barneforsikring.

Gjennom Trumf Forsikring, egen kundeservice og nettbutikk, kan derfor du som Trumf-medlem også bli særdeles godt ivaretatt på alle typer forsikring - med Trumf-bonus og gode rabattavtaler!

Ønsker du et forsikringstilbud?

Vi kontakter deg innen to arbeidsdager

Du vil bli kontaktet innen to arbeidsdager fra et nummer som begynner på 55. Åpningstider: Mandag til fredag kl 8.00-16.00, torsdag kl 8.00-18.00
+47
Mobilnummer må være på 8 siffer og starte med 4 eller 9
Kallet gikk dessverre ikke gjennom. Vennligst forsøk igjen