Best-i-test reiseforsikring

Ta med deg Norges beste reiseforsikring i kofferten! Da er du dekket fra du reiser hjemmefra og helt til du er tilbake.

Sjekk pris

Med Trumf Forsikring levert av Frende får du de beste reiseforsikringsvilkårene i Norge. Reiseforsikringen gjelder på fritiden i hele verden i inntil 75 dager. Vi har ubegrenset dekning for tapt bagasje, avbestilling av reise, medisinsk behandling, hjemtransport, evakuering, samt forsinket ankomst og videretransport. Alt uten egenandel og til en svært fornuftig pris. Reiseforsikringen har flere ganger blitt kåret til best i test. Les mer om testene her.

Det kan oppleves skremmende å bli innlagt på sykehus i et land langt borte, der helsevesenet gjerne fungerer på en annen måte enn du er vant til. Fremmed språk og kultur, medisinske utfordringer, praktiske ting som må ordnes og usikkerhet om veien videre kan være vanskelig å håndtere. Da synes vi du har nok å tenke på, og du skal slippe å bekymre deg for dekningen på reiseforsikringen. Vi stiller garanti for behandling så snart vi blir varslet.

Du er i trygge hender
Vi gjør vårt ytterste for at du skal få snakke med en som snakker norsk når du tar kontakt med oss. Hvis du blir skadet, syk eller får andre problemer utenlands, ringer du vår alarmsentral, Falck Global Assistance, og overlater det meste til oss. Falck Global Assistance kjenner forholdene lokalt.

Fakta om vår samarbeidspartner, Falck Global Assistance:
• Globale alarmsentraler i Norge, Nord-Europa, Asia og USA
• Verdens største internasjonale ambulanseoperatør
• Mer enn 100 assistansepartnere og 60.000 leverandører på verdensbasis
• Mer enn 200 helseklinikker og 80 medisinske klinikker på verdensbasis
• Gjennomfører over én million pasienttransporter i tillegg til 4000 internasjonale hjemtransporter årlig

Norsktalende vaktsentral
Du får svar på norsk når du måtte trenge det – vår vaktsentral er tilgjengelig alle dager, 24 timer i døgnet.

Frende er testvinneren på reise
De syv siste årene har Frende sin reiseforsikring fått terningkast 6 eller blitt kåret blant best i test. Den er også best i klassen når du sammenligner kombinasjonen dekning og pris. Les mer om testene.

Kontaktinformasjon ved akutt hjelp:
I Norge: ring 22 30 36 36 hele døgnet, alle dager.
I utlandet: ring +47 21 49 24 14.

Verdigjenstandsforsikring
Dine dyreste og kjæreste gjenstander bør behandles med stor forsiktighet, selv om det ikke alt du kan forutse. Vi anbefaler deg derfor å forsikre eiendeler du tar med deg ut av hjemmet som er verdt mer enn 20.000 kroner. Verdigjenstandsforsikringen gjelder alle typer skader, over hele verden.

Du må ha innboforsikring for å kjøpe verdigjenstandsforsikring. For gjenstander over 50.000 kr trenger vi takst eller kvittering.
Kjøp verdigjenstandsforsikring

 

Sjekk pris og få tilbud på verdigjenstansforsikring
Sjekk pris og få tilbud på reiseforsikringKontakt oss på tlf: 22 30 36 36 / kundeservice@trumfforsikring.com
Meld skade / Om Trumf Forsikring / Spørsmål og svar