Hunde- og katteforsikring

Gi din firbente venn all nødvendig behandling ved skade eller sykdom. Vi hjelper deg gjerne og ønsker å tilby det beste for din hund eller katt.

Sjekk pris

Det kan fort bli kostbart å eie et dyr uten en god forsikring. Slipp å bekymre deg for skyhøye veterinærutgifter, og velg det alternativet som passer deg best.

Veterinærdekningen inkluderer:


Du velger selv ønsket forsikringssum til veterinærdekning for ditt dyr. Maksimal dekning er 50 000 kroner.

Medisindekning
Dersom du har dekning for veterinærutgifter hos oss, kan du også få medisindekning til din hund eller katt hos oss. Medisindekningen inkluderer utgifter til reseptbelagte medisiner som trengs etter at dyret ditt er kommet hjem fra veterinæren. Medisindekningen har en fast sum på 20 000 kroner.

Dekning ved dødsfall eller tap
Du kan selv velge ønsket forsikringssum til tapsdekningen for din hund eller katt. Maksimal dekning er 30 000 kroner.

Tapsdekningen gjelder

Det er ingen egenandel ved tap av hund/katt

Spesielle ferdigheter
Med tapsdekning kan du få erstatning dersom hunden din skader seg og mister spesielle ferdigheter den er trent for. Dette gjelder i hovedsak jakt- og brukshunder, med en forutsetning om at hunden er trent for og regelmessig bruker disse ferdighetene. Hvis hunden din taper disse egenskapene som følge av sykdom eller ulykke, kan du bruke hundeforsikringen og vi dekker inntil 50 % av hundens forsikringssum.

Hunder og katter mellom fem uker og seks år (til og med åtte år ved overføring fra annet forsikringsselskap) kan forsikres gjennom Trumf Forsikring levert av Frende.

Sjekk pris på forsikring på dyr

 Kontakt oss på tlf: 22 30 36 36 / kundeservice@trumfforsikring.com
Meld skade / Om Trumf Forsikring / Spørsmål og svar