Trumf Forsikring

Nå får du Trumf-bonus på best-i-test-forsikringer! Trumf har inngått et samarbeid med Frende Forsikring. Det gir deg samlerabatt, lojalitetsrabatt og Trumf-bonus på et komplett utvalg forsikringer, hvor flere er kåret til best-i-test.

Sjekk pris

Bli Trumf-medlem, det er enkelt og helt kostnadsfritt!

 

Her kan du kjøpe et komplett utvalg forsikringer med noen av Norges beste forsikringsvilkår, fordi Trumf Forsikring har inngått et godt samarbeid med Frende Forsikring. Det gir deg også Trumf-bonus på alle dine forsikringer.

 

Du kan få inntil 17 % samlerabatt dersom du kjøper flere forsikringer, og 5 % lojalitetsrabatt over tid. I tillegg får du 3 % Trumf-bonus på alle nye forsikringer i ett år, deretter løpende 1 % Trumf-bonus. Les mer om rabatt og bonus.

 

Best-i-test
Frende har gjennom flere år blitt kåret til best-i-test på ulike produkter og tjenester. Dette kommer nå deg som Trumf-medlem til gode. Les mer om testene her.

 

Forsikringer

Les mer om hva du kan forsikre hos oss

Logg inn og se dine forsikringer.


Hvorfor velge Trumf Forsikring?
Trumf Forsikring har inngått avtale om forsikringsformidling med Frende Skadeforsikring og Frende Livsforsikring. På denne måten kan Trumf-medlemmer nå få mulighet til å spare bonus på skade- og livsforsikringer levert av Frende. Frende er et forsikringsselskap i vekst og en utfordrer til de etablerte forsikringsselskapene i Norge. Frende er et solid og trygt selskap, som får gode tilbakemeldinger på forbrukerundersøkelser knyttet til skadeoppgjør. 

 

Kontakt oss på tlf: 22 30 36 36 / kundeservice@trumfforsikring.com
Meld skade / Om Trumf Forsikring / Spørsmål og svar