Bli kunde i et av landets beste forsikringsselskaper

– med Trumf-bonus på alle forsikringene

Sjekk pris

Trumf Forsikring ble etablert i 2017 for å tilby medlemmene konkurransedyktige forsikringer med Trumf Bonus. Etter grundige vurderinger valgte vi å inngå et samarbeid med Frende Forsikring. Gjennom dette samarbeidet får medlemmene Trumf-bonus på noen av landets beste forsikringer, i et av landets beste forsikringsselskaper.


Frende Forsikring har mer enn 250.000 kunder i Norge. De fikk i oktober 2018 Norges høyeste poengscore blant forsikringsselskapenes egne kunder i årets EPSI. Begrunnelsen for den gode tilbakemeldingen fra kundene var at Frende har gode forsikringsprodukter, er enkle å komme i kontakt med, og at de har gode skadeoppgjør. Samtidig er de konkurransedyktige på pris.


De siste årene har Frende Forsikring vunnet kåringer og omtale som beste kundeservice i bransjen, beste reiseforsikring, beste bilforsikring og beste barneforsikring.


Gjennom Trumf Forsikring, egen kundeservice og nettbutikk, kan derfor du som Trumf-medlem også bli særdeles godt ivaretatt på alle typer forsikring - med Trumf-bonus og gode rabattavtaler!

 

Her kan du se en oversikt over dine forsikringer.

Ønsker du et forsikringstilbud?

Vi kontakter deg innen fire arbeidsdager

Du vil bli kontaktet innen fire arbeidsdager fra et nummer som begynner på 55. Åpningstider: Mandag til fredag kl 8.00-16.00, torsdag kl 8.00-18.00

Noe gikk galt