Hus- og hytteforsikring

Beskytt det du eier mot både skade og tyveri – dette er forsikringen alle bør ha. Vi vet at hjemmet ditt er uerstattelig.

Sjekk pris

Vi vet at huset og hytta er uerstattelige, men forsikringene hjelper deg tilbake til hverdagen hvis katastrofen rammer. Innboforsikringen beskytter det du eier mot skade og tyveri – både hjemme og ute i verden.

Hus- og hytteforsikring
Med Trumf Forsikring levert av Frende kan du velge mellom standard husforsikring eller husforsikring med utvidet dekning. Standarddekningen inkluderer blant annet brann, natur, vann- og rørskade, tapte utleieinntekter, rettshjelp, innbrudd, tyveri og hærverk. Utvidet dekning inkluderer vanninntrenging og tining av utvendig rørledning. For begge kan du velge råte- og skadedyrsforsikring som tilvalg.

Sjekk pris på forsikring på hus

Sjekk pris på forsikring på hytte


Fullverdiforsikrede hus og hytter har fullverdigaranti hos oss. Det betyr at vi bygger nytt til deg, uavhengig av opprinnelig forsikringssum, byggets alder og slitasje. Så hvis du er så uheldig og opplever at huset eller hytta blir totalskadet, bygger vi helt nytt. Inkludert i forsikringen er også rydding av branntomten.

 

Frende har fullverdigaranti på både standard og utvidet dekning.

Kontakt oss på tlf: 22 30 36 36 / kundeservice@trumfforsikring.com
Meld skade / Om Trumf Forsikring / Spørsmål og svar