Bli kunde i et av landets beste forsikringsselskaper

– med Trumf-bonus på alle forsikringene

Sjekk pris

Trumf Forsikring ble etablert i 2017 for å tilby medlemmene konkurransedyktige forsikringer med Trumf Bonus. Etter grundige vurderinger valgte vi å inngå et samarbeid med Frende Forsikring. Gjennom dette samarbeidet får medlemmene Trumf-bonus på noen av landets beste forsikringer, i et av landets beste forsikringsselskaper.


Frende Forsikring har mer enn 250.000 kunder i Norge. De fikk i oktober 2018 Norges høyeste poengscore blant forsikringsselskapenes egne kunder i årets EPSI. Begrunnelsen for den gode tilbakemeldingen fra kundene var at Frende har gode forsikringsprodukter, er enkle å komme i kontakt med, og at de har gode skadeoppgjør. Samtidig er de konkurransedyktige på pris.


De siste årene har Frende Forsikring vunnet kåringer og omtale som beste kundeservice i bransjen, beste reiseforsikring, beste bilforsikring og beste barneforsikring.


Gjennom Trumf Forsikring, egen kundeservice og nettbutikk, kan derfor du som Trumf-medlem også bli særdeles godt ivaretatt på alle typer forsikring - med Trumf-bonus og gode rabattavtaler!

 

Her kan du se en oversikt over dine forsikringer.

Ønsker du et forsikringstilbud?

Vi kontakter deg innen fire arbeidsdager

+47
Du vil bli kontaktet innen fire arbeidsdager fra et nummer som begynner på 55. Åpningstider: Mandag til fredag kl 8.00-16.00, torsdag kl 8.00-18.00

Noe gikk galt