Deli's Kitchen

På Deli's Kitchen benytter våre kokker råvarer av ypperste kvalitet. Med inspirasjon fra alle verdens kjøkken utvikler vi kontinuerlig nye produkter. Deli's Kitchen er Deli de Lucas eget kjøkken. Siden januar 2009 har vi laget fersk, nylaget mat til våre utsalg hver eneste dag, 7 dager i uken.

Du finner Deli's Kitchen produktene på Deli de Luca og på Esso stasjonene som har Deli de Luca. Deli's Kitchen har et bredt utvalg av enkle og smakfulle på farten-løsninger for deg som gjerne vil ha noe sundt og godt. Dette gjelder også når du er på eller langs veien. 

Du kan fortsatt velge sunt og ha god samvittighet selv om du er på farten, skal på tur, eller innom stasjonen. På Esso har du svaret. Velkommen til oss!

Det skal være både enkelt, morsomt og inspirerende å velge sunt. Det er dette vi har gjort når vi har laget Deli's Kitchen. Her skal du finne alt fra en sunn frokost, lunsj, eller middag på farten! Kvaliteten er ypperlig og det smaker like godt som det ser ut.

I vårt sortiment finner du alt fra dagsferske baguetter og friske salater til hjemmelaget yoghurt med ristet müsli og rørte bær, samt mye mye mer. Vi lanserer stadig nye retter, så følg med og velbekomme!