Logog Trumf Forsikring i negativ

Trumf Forsikring

Med Trumf Forsikring levert av Frende får du et komplett forsikringstilbud med Trumf-bonus. Vi gir også samlerabatt dersom du kjøper flere forsikringer. Dersom du blir totalkunde kan du få opptil 17 % rabatt.
Illustrasjon av dame som sitter på PC

Bli kunde

Ønsker du et forsikringstilbud?

Vi kontakter deg innen to arbeidsdager.

Du vil bli kontaktet innen to arbeidsdager fra et nummer som begynner på 55. Åpningstider: Mandag til fredag kl 8.00-16.00, torsdag kl 8.00-18.00. Dine kontaktopplysninger blir videresendt til Trumf Forsikring på bakgrunn av ditt ønske om å bli oppringt.
+47
Mobilnummer må være på 8 siffer og starte med 4 eller 9
Kallet gikk dessverre ikke gjennom. Vennligst forsøk igjen

Du kan selvfølgelig ringe oss selv på telefon 22303636.

Hurra, for tredje året på rad har Frende Forsikring landets mest fornøyde forsikringskunder - og med god margin ifølge den årlige bransjemåleren EPSI Rating fra november 2020:

«Det er i år, som i fjor, Frende Forsikring som har den høyeste kundetilfredsheten blant de målte selskapene. De framstår som enkle å forholde seg til, de gir god verdi for pengene, og presterer dessuten best når skaden først er ute.»

Illustrasjon av kurv med bil, hund og fly

Rabatt og bonus

Trumf-bonus Les mer

Vi gir deg 3 % Trumf-bonus på alle nye forsikringer i ett år, deretter løpende 1 % Trumf-bonus. Dette kommer på toppen av eventuelle rabatter du får. Skatter, avgifter, gebyrer, avsetning til Norsk Naturskadepool og dekning for råte og skadedyr er ikke å anse som en del av bonusgrunnlaget. 

Samlerabatt Les mer

Kjøp tre rabattgivende forsikringer og få 10 % rabatt på skadeforsikringene dine.
Kjøper du fem rabattgivende forsikringer får du 17 % rabatt på alle dine skadeforsikringer.

Rabattgivende forsikringer er: bil med delkasko og kasko, campingbil med kasko, hus, hytte, innbo, reise, båt (med innen- og utenbordsmotor og seilbåt).

Lojalitetsrabatt Les mer

Når du har vært kunde hos oss i tre sammenhengende år, gir vi deg 5 % rabatt på alle dine skadeforsikringer. Rabatten får du automatisk, og du trenger ikke gjøre noe selv for å få den.

Best-i-test

Frende har gjennom flere år blitt kåret til best-i-test på ulike produkter og tjenester. Dette kommer nå deg som Trumf-medlem til gode. Her kan du lese mer om testene:

Reiseforsikring Les mer

Hvem: VG og Dine Penger
Når: 2017
Resultat: Best i test - med god margin

Hvem: Analytika for VG og Penger.no
Når: 2016
Resultat: Terningkast 6

Bilforsikring Les mer

Hvem: Payr (tidligere BedreBest.no)
Når: Juni 2017
Resultat: Best på pris

Barne- og ungdomsforsikring Les mer

Hvem: Norsk Familieøkonomi
Når: 2018
Resultat: Frende får terningkast fem og blir kåret til best i test på uførepensjon.

 

Hvem: Dagbladet
Når: 2017
Resultat: Testen kåret ingen vinner, men Frende får flest grønne felt og omtales blant de beste.

 

Hvem: Norsk Familieøkonomi

Når: 2016
Resultat: Testen kåret ingen vinner, men Frende får stort smilefjes og omtales blant de beste.

 

Hvem: Dine Penger
Når: 2015
Resultat: Testen kåret ingen vinner, men Frende omtales blant de beste.

Innboforsikring Les mer

Hvem: Payr (tidligere BedreBest.no)
Når: Juni 2017
Resultat: Best på pris 

 

Hvem: Nettavisen
Når: 2014
Resultat: Best i test

Trumf Forsikring ble etablert i 2017 for å tilby medlemmene konkurransedyktige forsikringer med Trumf-bonus. Etter grundige vurderinger valgte vi å inngå et samarbeid med Frende Forsikring. Gjennom dette samarbeidet får medlemmene Trumf-bonus på noen av landets beste forsikringer, i et av landets beste forsikringsselskaper.

Frende Forsikring har mer enn 250.000 kunder i Norge. De siste årene har Frende vunnet kåringer og omtale som beste kundeservice i bransjen, beste reiseforsikring, beste bilforsikring og beste barneforsikring.

Gjennom Trumf Forsikring, egen kundeservice og nettbutikk, kan derfor du som Trumf-medlem også bli særdeles godt ivaretatt på alle typer forsikring - med Trumf-bonus og gode rabattavtaler!

Om Trumf Forsikring AS

Her finner du informasjon om agenturet Trumf Forsikring AS, i tillegg til informasjon om partene i samarbeidet og hvordan partene behandler personopplysninger.

Trumf Forsikring Les mer

Trumf Forsikring AS er et heleid selskap i NorgesGruppen-konsernet, er forsikringsagent for Frende Forsikring sine produkter og partner med Trumf AS. Agenturet er registrert i agentregistreret til Frende og fyller alle lovkrav.  Forsikringsproduktene markedsføres som Trumf Forsikring levert av Frende, og gir Trumf-medlemmer ekstra bonus ved kjøp. Du får 3 % bonus på alle nye forsikringer i ett år og deretter 1 % bonus. Skatter, avgifter og eventuell avsetning til Norsk Naturskadepool og Norsk Hussopp Forsikring inngår i henhold til lovverk ikke i bonusgrunnlaget. Bonus avregnes månedlig eller i forbindelse med kampanjer, og Frende Forsikring vil for dette sende underlag til Trumf AS, inkludert eventuelle endringer og annullasjon av forsikringer.

Trumf Forsikring AS er forsikringsagent for Frende Skadeforsikring og Frende Livsforsikring (samlet Frende). Agentregister finner du på www.frende.no. Ved salg av forsikring mottas provisjon på åtte prosent for opptjent premie. Det er ikke direkte eller indirekte eierinteresser mellom Trumf Forsikring og Frende.

Vi gjør alt vi kan for å sikre riktig og god kundebehandling. Er du ikke fornøyd, kan du klage til Frende eller videre til Finansklagenemnda som hjelper forbrukere og næringsdrivende som ikke blir enige med sitt forsikringsselskap om avtalespørsmål eller forsikringsoppgjør. Finansklagenemnda (FinKN), Postboks 53, Skøyen, 0212 Oslo

Frende Forsikring Les mer

Frende Forsikring omfatter Frende Skadeforsikring og Frende Livsforsikring. Frende Forsikring har konsesjon og fullt ansvar overfor forsikringstaker for de forsikringer som selges gjennom agenten Trumf Forsikring.

Etter personvernloven er Frende Forsikring behandlingsansvarlig for opplysninger knyttet til forsikringsprodukt og skadehåndtering. Frende Forsikring tilgjengeliggjør informasjon slik at du som innlogget medlem på trumf.no/fordeler/forsikring kan se oversikt over forsikringer inkludert bonussatser. Du vil se produkt (bil, bolig, båt, mv.) og beskrivelse av hva som er forsikret (bilmerke, registreringsnummer, adresse, hvem som er forsikret, fødselsnummer, yrke, mv.), pris og start/sluttdato. Tilsvarende vil Frende Forsikring motta informasjon dersom ditt Trumf-medlemskap opphører.

Trumf AS Les mer

Etter personvernloven er Trumf AS behandlingsansvarlig for og mottar de kjøpsopplysningene som er nødvendig for å beregne bonus (avtalenummer, produkttype og produktinformasjon, kjøpsdato og pris). Bonus avregnes månedlig eller i forbindelse med kampanjer, og Frende Forsikring vil for dette sende underlag til Trumf AS, inkludert eventuelle endringer og annullasjon av forsikringer.

Kjøpsopplysningene inngår i og behandles som øvrig kjøpshistorikk. Trumf AS sin personvernerklæring finner du her.

Frende Forsikring tilgjengeliggjør flere detaljer om forsikringene dine som innlogget medlem og forsikringskunde under Mine Forsikringer og på din Kjøpshistorikk. Merk at dette ikke gjelder opplysninger om skader. Opplysninger utover selve kjøpet og bonusavregningen kan heller ikke brukes i Trumfs analyser.

Tilsvarende vil Trumf AS sende informasjon til Frende dersom ditt Trumf-medlemskap opphører.

NorgesGruppen Finans AS Les mer

NorgesGruppen Finans AS er aksessorisk forsikringsagent for Trumf Forsikring AS og formidler kollektive forsikringer til kunder av Trumf Visa kredittkort. De kollektive forsikringene er Reiseforsikring og Hjelp ved ID-Tyveri. Det utleveres kundeinformasjon fra NorgesGruppen Finans AS til Frende Forsikring som er forsikringsgiver for de kollektive forsikringene. Les mer om de kollektive forsikringene her.

Kontakt Trumf Forsikring

Trumf Forsikring kundeservice Les mer

Ved spørsmål om Trumf Forsikring, kan vi kontaktes her:
Tlf: 22 30 36 36 / kundeservice@trumfforsikring.com

Åpningstider Trumf Forsikring:

Mandag, tirsdag, onsdag og fredag: 8.00-15.30
Torsdag: 8.00-17.00

Spørsmål og svar Les mer

Har du spørsmål om Trumf Forsikring? Da kan du se våre ofte stilte spørsmål her.