Haug med Trumf-mynter og snøflak som faller ned

Vinn 10.000 kr i Trumf-bonus

Bli ny forsikringskunde innen 31. januar og vær med i trekningen!

Vinn 10.000 kr i Trumf-bonus

Ønsker du et forsikringstilbud?

Vi kontakter deg innen to arbeidsdager.

Du vil bli kontaktet innen to arbeidsdager fra et nummer som begynner på 55. Åpningstider: Mandag til fredag kl 8.00-16.00, torsdag kl 8.00-18.00. Dine kontaktopplysninger blir videresendt til Trumf Forsikring på bakgrunn av ditt ønske om å bli oppringt.
+47
Mobilnummer må være på 8 siffer og starte med 4 eller 9
Kallet gikk dessverre ikke gjennom. Vennligst forsøk igjen

Den 1. mars trekker vi en heldig vinner av 10.000 kroner i Trumf-bonus. Du må være Trumf-medlem og minimum 18 år for å delta i konkurransen. Forsikringen(e) må aksepteres i løpet av januar, men må ikke ha startet i januar for å være med i konkurransen.

Vinneren trekkes tilfeldig blant nye forsikringskunder og annonseres på trumf.no/forsikring den 1. mars. Vinneren vil bli kontaktet samme dag. Om du har spørsmål til konkurransen kan de rettes på e-post kundeservice@trumfforsikring.com.

Illustrasjon av tenåringsjente som står henslengt med en blå genser med Trumf-logo på

Dette er Trumf Forsikring

Trumf Forsikring ble etablert i 2017 for å tilby medlemmene konkurransedyktige forsikringer med Trumf-bonus. Etter grundige vurderinger valgte vi å inngå et samarbeid med Frende Forsikring. Gjennom dette samarbeidet får medlemmene Trumf-bonus på noen av landets beste forsikringer, i et av landets beste forsikringsselskaper.

Frende Forsikring har mer enn 250.000 kunder i Norge. De fikk i oktober 2018 Norges høyeste poengscore blant forsikringsselskapenes egne kunder i årets EPSI. Begrunnelsen for den gode tilbakemeldingen fra kundene var at Frende har gode forsikringsprodukter, er enkle å komme i kontakt med, og at de har gode skadeoppgjør. Samtidig er de konkurransedyktige på pris.

De siste årene har Frende Forsikring vunnet kåringer og omtale som beste kundeservice i bransjen, beste reiseforsikring, beste bilforsikring og beste barneforsikring.

Gjennom Trumf Forsikring, egen kundeservice og nettbutikk, kan derfor du som Trumf-medlem også bli særdeles godt ivaretatt på alle typer forsikring - med Trumf-bonus og gode rabattavtaler!