Overfør din Trumf-bonus til bankkonto

Du kan enkelt ta ut din Trumf-bonus i kontanter ved å overføre hele eller deler av bonusen til din bankkonto.

Overfør nå!

Dersom du har registrert din bankkonto hos oss kan du overføre pengene gebyrfritt og vil motta de i løpet av 2-4 dager. Du må ha minimum 10 kroner i Trumf-saldo for å kunne overføre til bankkonto. 

 

Her finner du ofte stilte spørsmål om bankkontonummer og bankkort:

 

Hvordan overfører jeg Trumf-bonus til min bankkonto?
For å overføre Trumf-bonus til din bankkonto benytter du menypunktet bruk bonus. Dersom du har registrert din konto hos oss overføres pengene gebyrfritt i løpet av 3-4 virkedager. Du kan registrere ditt kontonummer på din profil. Tjenesten krever at du er innlogget.


Hvordan registrerer jeg mitt bankkort/bankkontonummer?
Du kan oppdatere eller registrere bankkontonummer under menypunktet profil. Det er bankkontonummeret som skal registrers, ikke kortnummer. Du kan registrere to bankkontonummer per medlem og det er viktig at du står som eier av kontoen du registerer. 

 

Kan jeg registrere flere bankkonti på mitt medlemskap?
Du kan spare bonus med opp til to bankkontonummer per medlem (gjelder kun debetkort/bankaxept-kort med kontonummer med 11 siffer). Du kan registrere bankkontonummer på din profil. Kredittkort av typen Trumf Visa og Shell MasterCard blir automatisk knyttet opp mot ditt Trumf-medlemskap. Det er ikke mulig å registrere andre typer kredittkort. Tjenesten krever at du er innlogget.

 

 

Du må være innlogget for å bruke din bonus. Har du problemer med innlogging? Klikk her for å se ofte stilte spørsmål knyttet til innlogging

 

Visste du at du også kan bruke bonusen din i butikk, overføre den til SAS EuroBonus eller Nordic Choice Hotels?