Illustrasjon av solbrun mann som sitter under en parasoll på stranden

Bruk din Trumf-bonus

Bruk din bonus som betaling i butikk, overfør den til din bankkonto, til SAS EuroBonus eller Nordic Choice Club – når og hvordan du bruker den er helt opp til deg!

Nordic Choice Club

Som Trumf-medlem kan du enkelt overføre hele eller deler av din Trumf-saldo til Nordic Choice Club og bruke den på hotellovernattinger i Norge eller andre europeiske land. For å kunne overføre bonusen, må mobilnummeret du har registrert på din Trumf-profil være det samme som det du har registrert hos Nordic Choice Club.

Slik overfører du din Trumf-bonus til Nordic Choice Club Les mer

Du kan overføre så mye du vil av din Trumf-bonus som en engangsoverføring til Nordic Choice Club. 1 kr i Trumf-bonus = 15 Nordic Choice Club bonuspoeng.

Her kan du bo for din Trumf-bonus Les mer

Nordic Choice Hotels har 190 hoteller i Norge og Sverige, i tillegg til hoteller i Danmark, Finland, Latvia og Vilnius. Nordic Choice Hotels består av hotellkjedene Comfort Hotel, Quality Hotel og Clarion Hotel og et tjuetalls unike frittstående hoteller. Her kan du se en oversikt over alle hoteller

Bli Nordic Choice Club-medlem Les mer

For å overføre din Trumf-bonus til Nordic Choice Club må du være Nordic Choice Club-medlem. Du kan enkelt melde deg inn her.

Betingelser Les mer

Ønsker du å bruke dine poeng på en bestemt dato og hotell kan det være lurt å ta kontakt med Nordic Choice kundeservice før du gjennomfører din veksling, slik at de kan hjelpe deg med å kontrollere tilgjengelighet. Enkelte Norcic Choice hotell er såkalte frittstående hotell. Disse kan variere veldig i pris og at vi anbefaler derfor å sjekke med Choice kundeservice før du overfører Trumf-bonusen.

Ofte stilte spørsmål om Nordic Choice Club Les mer

Har du spørsmål om Trumf og Nordic Choice Club? Ta en titt på våre ofte stilte spørsmål.